Resident Evil 7 Demosu PC’ye Geliyor

resident evil

Çıkışına 2 Ay gibi bir süre kala Resident Evil 7: Biohazard PC kullanıcılarının deneyimlerin sunulmaya hazırlanıyor. Peki demoyu nereden indirebileceğiz? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 

Resident Evil serisi şüphesiz oyun sektöründe efsaneleşmiş seriler arasında yer alıyor. Birçok devam oyunu ve senaryonun beyaz perdedeki yeri bunu kanıtlar cinsten. Resident Evil her ne kadar efsaneleşmiş bir seri olsa da 2012 yılında çıkan Resident Evil 6 birçok eleştiriye gebe olmuştu. Oyundaki oynanış dinamiğinin “her oyundan bir parça” olarak tabir edilmesi ve kapağındaki subliminal bulgular oyunun bir anda popülerliğini yitirmesinde büyük rol oynadı. Fakat firmanın son adımı serinin efsane dönüşüne kucak açıyor. PlayStation Experience’a damga vuran oyunlar arasında yer alan Resident Evil 7: Biohazard, tanıtım videosu ile oyuncuları geçtiğimiz günlerde tekrar heyecanlandırmayı başardı. Oyunu deneyimleme fırsatı bulan bazı sitelerin yaptığı ilgi çekici yorumlar, şüphesiz bu ilgiyi daha da arttırdı. Oyun ile ilgili yeni gelen haberler PC kullanıcılarının yüzünü güldürecek cinsten.

19 Aralık Tarihinde Steam’de İndirilebilir Olacak

Oyun Beginning Hour adlı bir demo ile 19 Aralık 2016 Tarihinde Steam üzerinden indirilebilir olacak. Üstelik demo sürümünün yanında Midnight ve Twilight adlı iki güncelleme de PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Oyunun çıkışına 2 ay gibi kısa bir süre kala gelen bu demo bakalım PC oyuncuları için ne kadar tatmin edici olacak.Oyunun tam sürümü ise 24 Ocak 2017 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak.

Beklenen Samsung Galaxy S8 özellikleri neler?