Resident Evil 2 Remake demosu geliyor!

resident evil demo

25 Ocak’ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak olan Resident Evil 2 Remake için demo geliyor. İşte Resident Evil 2 Remake demosu hakkındaki detaylar.

Şu anda oyun severlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği oyunlardan birisi de Resident Evil 2 Remake diyebiliriz. Capcom, orijinali 1998 yılında çıkan oyunu baştan aşağıya yenileyerek oyun severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Peki 25 Ocak’ta saıtşa sunulacak olan yapımı önceden deneme fırsatı bulabilecek miyiz? Hali hazırda Resident Evil 2 Remake demosu hakkında Capcom’dan net bir açıklama gelmiş değil. Fakat True Achivements, Microsoft Store üzerinde Resident Evil 2 Remake demosu için ayrılmış bir sayfayı bulduğunu iddia ediyor. Şu anda aktif olmayan sayfa, demo hakkında da bazı bilgiler veriyor.

Resident Evil 2 demosu süre sınırlamalı olacak

Buna göre Resident Evil 2 Remake demosu, 11 Ocak’ta yayınlanacak. 31 Ocak’a kadar indirilebilir durumda kalacak olan demoda süre kısıtlaması da bulunacak. Capcom oyun severlere demoyu bitirebilmeleri için yarım saatlik süre vermiş. Yani Resident Evil 2 demosunu oynayabilmek için yalnızca yarım saatlik süreniz mevcut. Süre bittiğinde demoyu bir daha açamayacaksınız. Açıkçası bu süre kısıtlamasının hayli saçma durduğunu ifade etmek gerekiyor.

Bu arada demonun Xbox One dışındaki platformlara gelip gelmeyeceği hakkında bir detay da henüz yok. Yani Resident Evil 2 demosu, Xbox One’a özel de olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Google Play Store’da büyük temizlik