Reno 6 serisi sonunda Avrupa’da satışa çıkıyor

Reno 6 serisi sonunda Avrupa’da satışa çıkıyor

Oppo yeni Reno cihazlarını Avrupa’da satışa sunmak için geri sayımı başlattı. Peki Reno 6 serisi Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Reno 6 serisi sonunda Avrupa’da satışa çıkıyor. Bir süredir Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet veren Oppo yeni Reno modellerini bir süre önce tanıtmıştı. Reno6 serisi her zaman olduğu gibi yine ilk olarak Çin ve Asya pazarında satışa sunuldu. Şimdi ise bu modellerin Avrupa ve dolayısıyla Türkiye’de satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Aslında Reno 5 serisi çıkalı öyle çok fazla zaman geçmedi. Fakat Oppo Reno 6’nın çıkış hazırlıklarını sürdürürken Reno 5 modelleri ülkemize yeni gelmişti. Dolayısıyla Çin Reno 6 için gün sayarken biz Reno 5 modelleriyle yeni tanışmıştık.

Reno 6 serisi sonunda Avrupa’da satışa çıkıyor

Reno 6 serisi sonunda Avrupa’da satışa çıkıyor

Aslında bu noktada Oppo’nun da bir tık aceleci davrandığını söyleyebiliriz. Zira pek çok telefon üreticisi bir seri için bir yıl ayırıyor. Yani Reno 5 bu yıl çıktıysa, Reno 6’nın da önümüzdeki yıl Reno 5’in arifesinde çıkması beklenebilirdi.

Fakat az önce de belirttiğimiz üzere Oppo bu alanda farklı bir strateji takip ediyor. Muhtemelen Reno 6 bu ay ya da önümüzdeki ay Türkiye’de de satışa sunulacaktır. Reno6 serisinin özellikleri itibariyle Reno5’ten çok da farklı olmadığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla fiyat tarafında da önemli bir farklılık olmayacaktır. Tabi ki bu bizim düşüncemiz. Yine de bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor