No Man’s Sky Frontiers Güncellemesi Geldi

No Man's Sky Frontiers

No Man’s Sky, Frontiers 3.6 güncellemesiyle oyunculara kendi yerleşim alanlarını yönetme imkânını sunuyor.

Renk seçenekleri, tasarım, çevre ve diğer özellikleriyle her birinin kendine özgü olduğu yerleşim yerlerini, oyuncular istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Daha fazla bina eklemek istediğinde, oyuncuların tek yapması gereken, o binalar için ihtiyaç duyulan malzemeleri toplayıp inşaata başlamak. Frontiers güncelemesiyle oyuncular yerleşim yerlerindeki binaların dizaynını beğenmediklerinde, istedikleri gibi yeniden inşaa da edebiliyorlar.

Yayımlanmasının üstünden geçen beş yıldan sonra No Man’s Sky oyunculara sunduğu pek çok ücretsiz güncellemeye bir yenisini daha ekledi. İlk çıktığı zamanlarda pek çok kişi tarafından eleştirilen oyunun bu yeni eklentilerle kült bir takipçi grubu oluşturuduğunu söylemek mümkün. Frontiers yaması da bu kitleyi büyütecek yeni içeriklere sahip.

No Man's Sky Frontiers yerleşim yerleri
No Man’s Sky Frontiers yerleşim yerleri

Nedir bu yerleşim alanları?

Yerleşim alanı denilince, aklınıza sadece birkaç binadan oluşan bir yer gelmesin. Her yerleşim alanında içi farklı şekilde dekore edilmiş kafeler, çiftlikler, fabrikalar ve daha fazlası var. Evreni keşfederken karşınıza çıkacak olan yerleşim yerlerinde, görevleri tamamlayarak yerel halka iyi bir lider olduğunuzu kanıtladığınızda bu alanların geleceğine yön vermek sizin elinizde olacak.

Oyuncuların yönettiği alanlar zaten oraya yerleşmiş olan türlerin dışında farklı uzaylı türlerinin ilgisini de çekebiliyor. Yerleşmeye karar veren uzaylılar, kendi yeteneklerine göre yerleşim alanının daha da gelişmesini sağlayabiliyorlar.

No Man's Sky Frontiers yerleşim yeri sakinleri

3.6 güncellemesiyle gelen özellikler bununla sınırlı değil. Yerleşim yerinizde yaşayanların sorunlarını çözebilecek, yüzlerce yeni inşaat parçasına sahip olacaksınız. Bunun dışında uzayda gezerken karşılabileceğiniz nebulalar, inşaat arayüzünde geliştirmeler ve yenilenen görsel efektler de Frontiers yamasıyla birlikte geliyor.

Frontiers güncellemesiyle birlikte yapılan açıklamalara göre yakında bir Twitch kampanyası da başlayacak. Oyunseverler Twitch üzerinden No Man’s Sky oynayarak yayın yapanları izeledikçe oyun içi ödüller kazanabilecek.

Sevilen Overwatch karakteri McCree isim değiştiriyor