Yeni Xiaomi Redmi modeli TENAA’da ortaya çıktı

Redmi Note 9

Xiaomi’nin yeni modeli TENAA’da ortaya çıktı. İşte yeni Xiaomi Redmi modeli ile ilgili ilk detaylar.

Son dönemin parlayan isimlerinden biri olan Xiaomi model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Fiyat performans odaklı modelleriyle Asya pazarında önemli bir pazar payına erişen Çinli üretici Türkiye pazarında da zirveye oynamaya başladı.

Özellikle Redmi modelleriyle gençler arasında popüler olan Xiaomi, bu taraftaki modellerine yenilerini eklemek istiyor.

Sızdırılan son raporlara göre Xiaomi, pil kapasitesi yüksek bir Redmi modeli üzerine çalışıyor. Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıkan detaylara göre Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı yeni modeli Redmi 10.

Redmi K30 Pro

Yeni Xiaomi Redmi modelinin özellikleri netleşti

TENAA‘da yer alan bilgilere göre yeni Xiaomi modeli MediaTek tarafından geliştirilen Helio G85 ile gelecek. 4GB, 6GB ve 8GB’lık 3 farklı RAM opsiyonuna sahip olması beklenen model dahili depolama tarafında da 64GB / 128GB ve 256GB’lık 3 seçeneğe sahip.

6.53 inçlik LCD panelle gelecek olan telefonun en çok dikkat çeken özelliği ise 6000 mAh’lık bataryası. Malum günümüzde genel olarak pek çok modelde 4000 mAh’lık batarya bulunuyor.

Görünen o ki Xiaomi yeni Redmi serisiyle batarya tarafındaki çıtayı bir tık daha yukarı taşıyacak. Eğer Redmi 10 modellerinde de uygun bir fiyat politikası izlenirse, bu modeller yine yok satacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Şimdilik yeni Redmi cihazlarından konuşmak için erken.

Muhtemelen yeni Redmi modelleri ilk olarak Asya pazarında satışa çıkacaktır.

iPhone 12 Pro Max batarya şekliyle şaşırttı