Apple beklenen haberi duyurdu!

Apple beklenen haberi duyurdu!

Apple, yaklaşan MR (karma gerçeklik) kulaklığını yakında piyasaya sürmek için hazırlanıyor. İşe tüm detaylar.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre cihaz geçen hafta Cupertino, California’daki Steve Jobs Theatre’da ilk 100 Apple yöneticisine tanıtıldı. Yeni rapor, Apple’ın Apple Reality Pro veya Apple Reality One olarak piyasaya sürüleceği ve uzun zamandır en önemli lansmanlarından biri olarak beklenen kulaklık için artık tarih bildiriyor. Söz konusu cihaz WWDC 23 lansmanında gelecek. Gurman’a göre, kulaklık geliştirmesi yıllar boyunca şirket yöneticilerine defalarca gösterildi. Bu Haziran ayında 3.000 $ ‘lık yüksek fiyat etiketi ve mükemmel lansmanı ile cihazın gelmesi bekleniyor.

Apple beklenen haberi duyurdu!

Ayrıca The New York Times, şirketin karma gerçeklik dünyasına girişine ilişkin bazı önemli ayrıntıları, geçen hafta Cupertino’da yer alan anonim şirket yöneticileri aracılığıyla paylaştı. Kulaklığın, karbon fiber çerçeveli bir kayak gözlüğü tasarımına benzeyen bir formatla geleceği bildiriliyor. Kulaklığın tasarımı gözlük takan kişilere uymayacak ancak şirketin bunun için özel reçeteli lensler sunmayı planladığı bildiriliyor.

En son rapor, iç kısımdaki çift 4K ekranı özelliğini de ortaya çıkardı. Söz konusu cihaz, çizim ve tasarım uygulamalarında kullanılmak üzere baş ve el hareketlerini takip etme yeteneği sayesinde sanatçılar da dahil olmak üzere çeşitli kullanıcı gruplarını hedef alacak. Uzun süredir merakla beklenen cihaz nihayet artık tanıtılacak ve bekleyen herkesin hizmetine sunulacak.

OnePlus akıllı televizyon sektöründeki rekabeti arttırmaya devam ediyor