Redmi Monitor 27 inç Pro, 2K çözünürlükle piyasaya çıktı

h44

Bugün erken saatlerde Çin’de Xiaomi Monitor 27 inç 4K ile birlikte bir Redmi monitör de piyasaya sürüldü

Redmi Monitor 27 inç Pro olarak adlandırılan bu ürün, uygun fiyat etiketi ile 2K çözünürlük sunuyor. Gelin, sunduğu her şeye bir göz atalım.

Redmi Monitor 27 inç Pro

Redmi Monitör Teknik Özellikleri ve Özellikleri

Yeni Redmi Monitör, RMMNT27NQS model numarasıyla gelir. 2560 x 1440 piksel (2K), 16,7 milyon renk ve 300 nit parlaklığa sahip 27 inç IPS LCD panele sahiptir. 

Ekran %100 sRGB renk gamını ve DC karartmayı destekler. Düşük mavi ışık emisyonu için TÜV Rheinland ve SGS tarafından onaylanmıştır.

Redmi Monitor 27 inç Pro

Bütçe modeli olduğundan, monitör sınırlı bağlantı noktası seçenekleri sunar. Bir HDMI 1.4 bağlantı noktası, bir DP 1.2 ve bir ses bağlantı noktası içerir.

Her neyse, ürün yukarı ve aşağı ayarlanabilir, öne ve arkaya eğilebilir, döndürülebilir ve duvara monte edilebilir. Dikey olarak da kullanılabilir. Diğer özellikler arasında bağlantı noktaları için manyetik bir kapak ve kablo yönetimi için standda bir delik bulunuyor.

Redmi Monitor 27 inç Pro, şimdilik Çin’de 251 dolara mal oluyor. Ancak sınırlı bir süre için 219 dolar satış etiketi ile satılacak. Ürün 3 yıl garantili ve ön siparişe açılmıştır.Şu an itibariyle, uluslararası kullanılabilirliği hakkında bilgi verilmese de farklı isim ve fiyatlarla da Avrupa piyasasında da satışa çıkarılması bekleniyor. Bakalım monitörler nasıl bir satış rakamı yakalayacak.

Vivo genişletilebilir ekranlı telefonun patentini aldı