Redmi monitör piyasasında yeniden atağa kalktı

Redmi

Kısa bir süre önce monitör piyasasına giriş yapan Redmi , ardı ardına çıkarttığı yeni modellerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Redmi monitör piyasasında yeniden atağa kalktı. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, sadece akıllı telefon pazarında adından bahsettiren bir firma değil. Kısa sayılabilecek bir sürede birçok farklı pazarda önemli işlere imza atan Çinli teknoloji şirketi, şimdilerde odak noktasını monitörlere çevirmiş gibi duruyor.

Redmi

Yakın bir zamanda ilk monitör modelini satışa sunarak dikkatleri üzerine çeken şirket, o günden sonra üst üste duyurduğu yeni modellerle de adından bahsettirmeye devam ediyor. Redmi’nin resmi olarak tanıttığı en yeni monitör modeli ise 30 inç büyüklüğünde ve kavisli bir ekran yapısına sahip.

Hem oyuncuları hem de günlük hayatta çok sık dizi/film izleyenleri hedef alan bu yeni monitör 200Hz gibi oldukça yüksek bir yenileme hızına sahip.

redmi

Redmi monitör piyasasında yeniden atağa kalktı

2560 x 1080 piksel çözünürlüğe sunan firmanın 30 inç Curved modelinde en çok dikkat çeken özellik ise adından da anlaşılacağı üzere kavisli ekran yapısı.

DC Kararma ile AMD FreeSync desteği gibi özellikleri bulunan bu yeni monitörün 21:9 en boy oranına ve %126 sRGB renk gamına sahip olduğunu da söyleyelim. Üç tarafı ince çerçeve ile çevirili olan monitörün alt kenarı ve ayakları ise oldukça kalın bir şekilde tasarlanmış.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 8 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak olan yeni modelin fiyatının 200 dolar civarlarında olacağı düşünülüyor.,

Renault Captur için Nisan fiyatları belli oldu