Pokémon Go iPhone cihaz güncellemesi alıyor

Polis soyguncular yerine pokemon kovaladığı için kovuldu

Pokémon Go for iOS’a yapılan yeni bir güncelleme, oyunu daha yüksek kare hızlarında çalıştırmanıza izin verecek. 1.191.0′ sürümüyle, uygulamanın “gelişmiş ayarlar” bölümü artık “Daha yüksek FPS için cihazınızın yerel yenileme hızının kilidini açın” yazan bir seçenek içeriyor. İşte detaylar.

Oyunun güncellenmiş versiyonunu iPhone 13 Pro‘da deneyenler büyük bir fark gördüler. Pokémon Go elbette görsel olarak en karmaşık oyun değil, ancak çok fazla kaydırma ve kamera hareketi var. Güncelleme ile parmağınızla bir pokéball atışı yaparken daha yumuşak dokunma tepkisi çok daha iyi hissediliyor. Pokémon Go daha önce iOS cihazlarda 30 fps’ye kilitlenmişti. Birçok Android telefon, oyunu daha yüksek bir kare hızında çalıştırabiliyor. iOS için güncelleme ancak geldi fakat genel olarak oyun Android cihazlarda çok daha iyi performans gösteriyor.

Pokémon Go iPhone cihaz güncellemesi alıyor

Yeni iOS özelliği, 120 Hz “ProMotion” ekrana sahip tek iPhone’lar olan 13 Pro ve Pro Max ile sınırlı değil. Ayrıca eski 8 Plus gibi cihazlarda da iyi performans sunuyor. Bu tarz cihazlarda sskiyen A11 işlemci her zaman sabit bir 60 fps tutmasa da kare hızının kilidini açmak da mümkün. Ancak bu özelliğin açılması bazı sıkıntılar doğurabilir. Pokémon Go‘nun bu konuda zaten oldukça ağır bir uygulama olduğu göz önüne alındığında, tüm kullanıcılar için özelliğin etkinleştirilmesi pil ömrü hakkında şikayetlere neden olabilir. Ancak bu sizin için bir endişe değilse, seçeneği denemeye değer.

Bitrota 1 milyar TL vurgun yapıp kaçtı: Saadet zincirleri büyüyor