Redmi Note 12S yakın zamanda piyasaya sürülecek

Redmi Note 12S

Xiaomi’ye ait Redmi, yeni akıllı telefonu olan Redmi Note 12S’yi küresel pazarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Redmi Note 12S’nın bir süredir küresel pazarda görücüye çıkması bekleniyor. Sonunda  cihaz 2303CRA44A’ model numarası ile küresel pazarda satışına olanacak verecek FCC, EEC ve IMDA dahil olmak üzere sertifikalarını aldı.

Paylaşılan raporlara göre Redmi Note 12S’nin geçen yıl piyasaya sürülen Note 11S’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olacağını gösteriyor. Note 11S 33W şarjı desteklerken , Note 12S’nin daha da hızlı 67W şarjla gelmesi bekleniyor.

Redmi Note 12S

Gelen bilgilere göre Note 12S, Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Kaputun altında, 8 GB’a kadar RAM ve 128 GB depolama ile Helio G96 yonga setinden güç alması muhtemeldir . Üstte MIUI 14 ile en son Android 13 işletim sisteminde çalışabilir .

Optik açısından, Note 12S’nin arkada 108 megapiksel birincil sensör, 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel makro sensörden oluşan dörtlü kamera kurulumuyla geleceği tahmin ediliyor. 2 megapiksel derinlik sensörü. Ön tarafta, özçekimler ve görüntülü aramalar için 16 megapiksel kamera barındırabilir. Redmi’nin Note serisi, bütçe dostu ancak özelliklerle dolu akıllı telefonlarıyla tanınırken bu cihazın ise beklenenden pahalı olacağı söyleniyor.

Philips, Çift USB-C girişli taşınabilir monitör piyasaya sürdü