Redmi Note 11 global sürümü yeni detaylarla geliyor: Fiyatı belli oldu

Redmi ucuz 2K çözünürlükte

Redmi Note 11 global sürümü birçok kişi tarafından merak ediliyordu. Özellikle son dönemlerde bu akıllı telefona olan ilgi iyice artmıştı. Hadi gelin tüm ayrıntılara birlikte göz atalım.

Bağımsız bir marka haline gelen ve sektörde önemli bir konuma ulaşmayı başaran Redmi, Note 11 global sürümü ile karşımızda. Son dönemlerin önemli akıllı telefon modelleri arasında yer alan bu cihaz Çin etkinliğinde tanıtılmıştı. Ancak global sürümü hakkında net bir şey söylenmedi.

Aslına bakacak olursak dünyayı ikiye ayırmak mümkün. Bunu Çin ve diğerleri diye ifade edebiliriz. Çin’de piyasaya sunulan ürünler global çapta biraz daha farklı bir model haline gelebiliyor. Bu nedenle akıllı telefon modelleri Çin versiyonu ile küresel versiyonunu ayrı tutuyor.

Redmi Note 11 global sürümü

Bu yeni akıllı telefon modeli ile ilgili en çok merak edilen detay hiç şüphesiz fiyatıydı. Cihazın renk ve depolama seçenekleri ise yine merak edilen diğer detaylar içerisinde yer alıyor. Bu akıllı telefon modelinde 4 GB RAM ve 64 GB depolama içeren sürümü 3875 TL + vergiler oldu.

Redmi Note 11 global sürümü

Küresel etkinliğinin henüz ne zaman yapılacağı tam olarak söylenmese bile sızıntılar fiyatı hakkında önemli detaylar verdi. Bu küresel sürümün 4 GB RAM ve 128 GB depolama içeren türü 4495 TL + vergiler olacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama içeren türü ise 5115 TL + vergiler ile kullanıcılara sunulacak.

Redmi K50 Gaming Edition Geekbench listesinde görüldü

Redmi markasının dikkat çekmesi beklenen bu modeli 6,6 inç ile gelecek. İşlemci bakımından Qualcomm Snapdragon 680 tercih edilecek. Ana kamerası 50 megapiksel olacak. Diğer kameralar ise sırasıyla 8 megapiksel 2 megapiksel ve 8 megapiksel şeklinde yer alacak.