Red Dead Redemption yeniden zirveye yerleşti

Red Dead Redemption Xbox One’a gelecek mi

Red Dead Redemption, yıllar sonra gelen PlayStation 4 versiyonu sayesinde PlayStation’ın çok satanlar listesinde yeniden zirveye yerleşti.

GTA serisi ile oyun dünyasına damga vuran Rockstar Games stüdyosunun oyun dünyasına kazandırdığı muhteşem işlerden biri olan Red Dead Redemption, 2010 yılında çıkmış ve kendi döneminin en iyi oyunlarından biri olarak uzun süre konuşulmuştu. RDR’nin 2018 yılında gelen devam oyunu çıtayı daha da yükseltti ve tüm zamanların en iyi oyunları arasında yerini aldı. Bu yüzden pek çok oyuncu Red Dead Redemption 3 için heyecanla bekliyor. Ancak Rockstar Games, RDR 3’e geçmeden önce serinin eski oyunları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son olarak da ilk oyunun yıllar sonra gelen PlayStation 4 versiyonu oyunseverlerle buluştu.

2010 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olarak çıkarılan ilk RDR oyununun yıllardır beklenen PlayStation 4 versiyonu, 17 Ağustos’ta yayınlandı. PS4 versiyonunun çıkışıyla birlikte Red Dead Redemption yıllar sonra bir kez daha PlayStation Network’ün çok satanlar listesinde zirveye yerleşti.

Red Dead Redemption 2

Aslında oyunseverler yıllardır Red Dead Redemption’ın bir remaster’ının ya da remake’inin çıkmasını bekliyordu. Ancak Rockstar Games bu isteklere kulak tıkadı ve oyunun sadece PS4 port’unu hazırlamakla yetindi. Bu yüzden oyunun PS4 versiyonuna ilginin bu kadar yüksek olması beklenmiyordu. Ancak görünen o ki neredeyse 15 yıl önce çıkan eski bir oyunun sadece port’u olması bile PlayStation 4 sahipleri için yeterli olmuş. En azından oyunun ilk haftadaki satış performansı bunu gösteriyor.

The Walking Dead Destinies oyunu tanıtıldı