Red Dead Redemption’ın PC Versiyonu Bir Kez Daha Görüldü

Red Dead Redemption Xbox One’a gelecek mi

Red Dead Redemption’ın uzun süredir beklenen PC versiyonu, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Resmi açıklamanın eli kulağında.

Son dönemde daha çok GTA serisiyle adından söz ettiren Rockstar Games stüdyosu, yakın zamanda Red Dead Redemption serisini de yeniden canlandıracak gibi görünüyor. Yeni bir RDR oyunundan söz etmek için önce GTA 6’nın çıkışını beklememiz gerekiyor ama bu Rockstar Games’in RDR serisini hepten ihmal ettiği anlamına gelmiyor. Çünkü ilk Red Dead Redemption oyununun uzunca süredir beklenen PC versiyonunun yakında çıkması bekleniyor. Rockstar Games henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da bu PC versiyonu sızıntılarla gündeme taşınmaya devam ediyor.

Red Dead Redemption PC

Geçtiğimiz günlerde bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Birkaç ay önce PlayStation Network’te ortaya çıkan PC versiyonu, bu kez Steam veri tabanında görüldü. Bu da oyunun çıktığında, Steam’e de geleceğini gösteriyor. Diğer yandan bu sızıntıyla birlikte, PC versiyonunun yolda olduğuna dair akıllarda en ufak bir soru işareti bile kalmamış oldu. Şimdi artık tek soru bu versiyonun ne zaman resmi olarak duyurulacağı. Son dönemde sızıntılar iyiden iyiye sıklaştığı için, onun da epey yaklaştığını söyleyebiliriz.

Red Dead Redemption PC’ye gelirken, aradan geçen 14 yılda çıkan ek içeriklerin tamamıyla birlikte gelecek. Çünkü geçtiğimiz haftalarda PlayStation Network’ta ortaya çıkan kodlar, oyunun PC versiyonunun Game of the Year versiyonuyla aynı içeriklere sahip olacağını ortaya çıkardı.

Amazon Prime Day İndirim Günleri Ekim Ayında Tekrarlanacak