Atari VCS, PS4’e kafa tutabilir mi?

atari vcs 2

#İŞBİRLİĞİ

Oyun sektörü günden güne büyümeye devam ediyor. Son dönemde çıkarılan sağlam oyunlar, geliştiricilerine ufak çapta servetler kazandırıyor. Görünen o ki kazandırmaya da devam edecekler. Doğal olarak pastanın boyutu büyüdükçe, pay almak isteyenlerin sayısı da artıyor. Peki sektöre yeni dahil olan isimler, kemikleşmiş olan firmalara meydan okuyabilirler mi? Muhtemelen bunu önümüzdeki yıl Atari VCS raflardaki yerini aldığında göreceğiz.

Atari VCS başarılı olabilecek mi?

Öncelikli olarak şunu belirtmemiz gerekiyor. Atari VCS yeni çıkacak olan bir konsol görünümüz çizse de üretici firma olan Atari, oyun sektörünün en köklü isimlerinden biri. Hatta, PlayStation, Xbox yokken Atari vardı desek, sanırım pek de yanılmış olmayız.

Eskiden evlerimizde kullandığımız video oyun sistemleri bile kısaca “Atari” olarak adlandırılırdı. Sadece bu anekdot bile Atari’nin konsol dünyasında ne denli bir ağırlığa sahip olduğunu bizlere gösterebilir. Fakat yıllar sonra tekrardan sektöre dönecek olan bir isim, gerçekten başarılı olabilir mi? İşte yanıtı.

Sayfa 1: Atari bu sefer başarabilir
Sayfa 2: Geçmişten geleceğe…
Sayfa 3: Her yaştan oyuncuya hitap edecek
Sayfa 4: Aynı zamanda güçlü bir konsol