Recep İvedik 7 başarısı ile göz doldurdu

Disney+

Beyaz Perde’nin sevilen film serisi Recep İvedik, bu defa doğrudan dijital içerik platformu Disney Plus’da yer alarak seride bir ilke imza attı. Gelen ilk bilgiler ise, bu filmin Disney Plus’a çok yüksek sayıda abone kazandırdığı yönünde.

Recep İvedik 7 başarısı ile göz doldurdu. Zaman ilerledikçe insanların alışkanlıkları da değişmeye devam ediyor. Bu değişimin sebebi bazen tamamen teknoloji kaynaklı olurken, bazen de “yeninin” daha konforlu olmasından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Bu konuya verilebilecek en güzel örneklerden biriyse, dijital içerik platformları.

recep ivedik 6 81704

Son yıllarda yaygınlaşan dijital içerik platformlarının popülaritesinin artmasını sadece teknolojik gelişmelere bağlayamayız. Nitekim, başta Avatar 2 olmak üzere birçok film beyaz perde de sergilenmeye devam ediyor ve bu filmlerin eriştiği teknoloji dijital içerik platformlarıyla kıyas bile edilemez. Öyleyse, başta Netflix ve Disney Plus olmak üzere bu türden platformların her geçen gün biraz daha popüler hale gelmesinin arkasında yatan temel sebebin, evde oturarak bir şeyler seyretmenin sinemaya gitmekten daha konforlu olması olabilir.

recep ivedik filmi

Recep İvedik 7 başarısı ile göz doldurdu

Sebep her ne olursa olsun, yapımcılar da bu trendi izlemekte kararlı. Nitekim serinin 7. Filmini hazırlayan Şahan Gökbakar’da, Recep İvedik 7’yi sinema yerine doğrudan Disney Plus’da yayınlamayı tercih etti. Üstelik gelen ilk bilgiler, filmin platformdaki birçok rekoru kırdığı yönünde. Ancak Disney Plus’ın asıl beklentisi platform içi veriler değil yeni abonelerdi ve Recep İvedik 7 bunu fazlasıyla başardı.

recep ivedik

Kesin olmayan ilk bilgilere göre, Recep İvedik 7’nin Disney Plus’da yayınlandığı tarihten itibaren platformun kullanıcı sayısı 1 milyondan fazla arttı. Üstelik Şahan Gökbakar daha önce Netflix’de bulunan 6 filmini daha Disney Plus’a taşıdı. Bakalım önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen veriler bizlere ne gibi yeni bilgiler sunacak.

Sıfır otomobilde indirim hayali suya düştü