Recep İvedik 6 vizyon tarihi açıklandı

recep ivedik 6

Kayhan ile aradığını bulamayan Şahan Gökbakar, bir kez daha Recep İvedik tiplemesiyle beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. İşte Recep İvedik 6 vizyon tarihi.

Hali hazırda Türk sinema tarihinin en çok izlenen serilerinden biri olan Recep İvedik, bir kez daha beyaz perde de boy göstermeye hazırlanıyor. 2017’de vizyona giren serinin son filmi Recep İvedik 5, 7.437.050 seyirci tarafından izlenmiş ve en çok izlenen Türk filmi olmayı başarmıştı. Daha önceki rekor da serinin 4. filmi olan Recep İvedik 4’e aitti. Recep İvedik 4, 7.369.098 izleyiciyle en çok izlenen 2. film konumunda bulunuyor.

Recep İvedik 6, Şubat’ta vizyona girecek!

İlk filmi 2008 yılında vizyona giren Recep İvedik’in devam filmi olan Recep İvedik 6, 8 Şubat 2019 yılında vizyona girecek.

Film hakkında şimdilik net bir detay bulunmuyor. Fakat genel kanı, Recep İvedik’in yeni macerasının vahşi hayvanlara yönelik olacağı üzerine. Elbette az önce de belirttiğimiz üzere, şimdilik bu konu hakkında net bir bilgi yok.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Şahan Gökbakar film için bir görsel paylaşmış ve bu görsel üzerine ıssız bir adaya düşen uçak üzerine bazı söylentiler ortaya atılmıştı. Yeni paylaşılan görselde Recep İvedik 6 yazısının arka planında Afrika’yı anımsatan bazı vahşi hayvanlar göze çarpıyor. Sonuç olarak filmin temasını yayınlanan ilk fragmanla birlikte öğreneceğiz.

Breaking Bad filmi hakkında ilk detaylar