Recep İvedik filmleri seyirci sayıları

recep ivedik

#İŞBİRLİĞİ

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Recep İvedik 6 geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluşmuştu. Film ilk haftasını zirvede tamamlasa da kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. İşte detaylar.

Şahan Gökbakar’ın son döneme damga vuran oyunculardan biri olduğu inkar edilemez. Zira Gökbakar’ın çektiği filmlerin hemen hemen hepsi 1 milyon seyirci barajını aşmayı başarıyor. Her ne kadar Gökbakar’ın komedi tarzı, eleştirmenler tarafından topa tutulsa da bu filmlerin gişede karşılık bulması bir tesadüf olamaz.

Ünlü oyuncunun en çok tutan karakteri ise Recep İvedik. İlk defa 2008 yılında seyirci karşısına çıkan Recep İvedik, hayli başarılı bir gişeye imza atmıştı. Sonrasında 2009’da Recep İvedik 2, 2010’da Recep İvedik 3, 2014’te Recep İvedik 4, 2017’de Recep İvedik 5 ve 2019’da da Recep İvedik 6 izleyici ile buluştu.

recep ivedik filmleri

İşin garip yanı ise bu kadar uzun soluklu bir serinin bütün filmlerinin büyük ilgi ile karşılanması. Nitekim bu durum serinin son filmiyle de devam ediyor.

Google Stadia fena çuvalladı

Recep İvedik 6’nın ilk 3 günde 1 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çekmesi önemli bir başarı olarak lanse edilmişti. Fakat bu başlangıç serinin en kötü 2. başlangıcı oldu. Bu yazımızda sizlerle Recep İvedik filmleri için açıklanan seyirci sayılarını paylaşacağız. Sizlerin de göreceği üzere Recep İvedik 6 belki de serinin en az izlenen filmi olabilir. İşte Recep İvedik filmleri izleyici sayıları. (Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz.)

Recep İvedik

Çıkış Tarihi: 22/02/2008
İlk 3 Gün: 791.536
Toplam Seyirci Sayısı: 4.301.693