Coca Cola telefonu merak uyandırdı

Coca Cola telefonu

Son günlerde karşımıza çıkan Coca Cola logolu telefonun sırrı çözülmeye başladı. İşin içinde Realme’nin yeni telefonu da var.

Son günlerde üst üste gelen sızıntılar Coca Cola logolu bir telefonun çok yakında piyasaya sürüleceğini gösterdi. Özellikle sızdırılan bir görsel, böyle bir telefonun gerçekten de yolda olduğunu doğrulayınca teknoloji dünyası iyiden iyiye meraklanmaya başladı. Birkaç gündür devam eden araştırma sonrası bu merak uyandıran telefon hakkında ilk detaylar ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Sızdırılan görselde görülen Coca-Cola logolu telefonun tasarımı Realme 10 ve 10 Pro’yu bir hayli andırdığı için bu telefonun Realme 10’un farklı bir versiyonu olacağı tahmin ediliyordu. Ayrıca Realme’nin Coca Cola ile bir ortaklığının olması da bu ihtimali kuvvetlendiriyordu. Bugün gelen bir paylaşımla birlikte bu tahminlerin doğru olduğu ortaya çıktı. Realme Başkan Yardımcısı Madhav Sheth, bugün bir paylaşım yaparak, son birkaç gündür gündemi meşgul eden Coca-Cola logolu telefonun Realme 10 Pro’nun özel bir versiyonu olacağını doğruladı. Sheth tarafından paylaşılan görselde, bir Realme 10 Pro’nun arka yüzüne Coca-Cola kutusunun yansımasının düştüğü görülüyor.

coca cola telefon 1

Sınırlı sayıda üretilmesi beklenen bu özel tasarım Realme 10 Pro versiyonunun sadece arka panelinde değil kullanıcı arayüzünde de Coca-Cola temalı özel tasarımlara yer vermesi bekleniyor. Bunun ötesinde telefonun Realme 10 Pro’nun standart versiyonundan kayda değer bir farkı olması beklenmiyor. Bu özel tasarım versiyonun ne zaman çıkacağı bilinmiyor ama Realme yönetiminin telefon hakkında paylaşımlara başlaması telefonun çıkışının yakın olduğunu gösteriyor.

coca cola telefon

Oppo Reno 8T serisinin tanıtım tarihi kesinleşti