Realme’den yeni bir bütçe dostu akıllı telefon daha

Realme C35 yeni

Akıllı telefon fiyatlarının her geçen gün zamlandığı bu günlerde, bütçe dostu olan telefonların üretiminin de talebinin de arttığını görmek şaşırtıcı olmasa gerek.

Realme’den yeni bir bütçe dostu akıllı telefon daha! Realme, yeni bir bütçe dostu akıllı telefon daha tanıttı. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Realme C25’in halefi konumunda olan Realme C35 yine teknik özelliklerinden ziyade bütçe dostu fiyatıyla dikkat çekiyor. Ancak uygun bir fiyata satılacak olması Realme C35’in sıradan özelliklere sahip olduğu manasına gelmiyor.

Yeni akıllı telefona baktığımız zaman 6,6 inç büyüklüğünde Full HD+ LCD ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Damla çentik ekran tasarımına sahip bu cihaz 600 nit maksimum parlaklık seviyesine sahip.

Gücünü UNISOC T616 yonga setinden alan Realme C35’nin tercih ettiği bu işlemcide 2.0GHz hıza sahip 2 adet Cortex-A75 ve 1.8GHz hızına sahip 6 adet Cortex-A55 çekirdek bulunuyor.

Realme C35 yeniq1

Realme’den yeni bir bütçe dostu akıllı telefon daha

RAM seçeneği olarak yalnızca 4GB’lık tek bir modeli bulunan Realme C35’in depolama alanı seçeneği ise 64GB veya 128GB olarak belirlenmiş. Arka yüzeyde ana kamera olarak 50MP’lik sensöre yer veren Çinli teknoloji şirketi, cihazın ana kamerasını ise 2MP makro sensör ve 22MP siyah beyaz sensör ile desteklemiş.

Son olarak Realme C35’in fiyatlarına da göz atalım. İki farklı model halinde satışa sunulacak olan Realme C35’in 64GB dahili depolama alanına sahip modelinin tercih edilmesi halinde 178 dolar, 128GB dahili depolama alanına sahip modelin tercih edilmesi durumunda ise 193 dolar ödenmesi gerekecek.

Baklavayı neyli seversiniz? Cevizli? Fıstıklı? BOŞ?