Realme yeni tableti ile gündemde

realme

Çinli teknoloji şirketi Realme, geçtiğimiz aylarda ilk tabletini piyasaya sürmüştü. Şirketin ikinci tabletinin tanıtılmasına ise sadece günler kaldı.

Realme yeni tableti ile gündemde. Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri haline gelen Realme, artık yavaş yavaş farklı kategorilerde de kendini göstermek istemiş ve bu sebeple de ilk hedef olarak tablet piyasasını seçmişti. Çinli teknoloji şirketi tarafından uzun çalışmalar sonucu geliştirilen Realme Pad, geçtiğimiz aylarda tanıtılarak satışa sunulmuştu.

Bununla birlikte Realme’nin tablet pazarına alışması uzun sürmemiş gibi görünüyor. Çünkü şirket şimdi de 5G destekli yeni tabletinin basın görsellerini paylaştı. Realme Pad X adı verilen bu yeni tablet, 26 Mayıs’ta resmen tanıtılacak.

realme

Bununla birlikte gerek Realme’nin yaptığı açıklamalardan gerekse de haberin yayılmasıyla birlikte iş başına geçen duyum hesaplarının verdiği bilgilerden Realme Pad X’in bazı özellikleri daha şimdiden netleşti.

realme 2

Realme yeni tableti ile gündemde

Gelen ilk bilgilere göre Realme Pad X, 2,5K ekran çözünürlüğü ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip IPS panel ile karşımıza çıkacak. Gücünü Snapdragon 870 yonga setinden alması beklenen cihaz 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak.

realme 9

Elektriksel gücünü 8.360mAh’lık bataryadan alacak olan Realme Pad X, bütün özelliklerini 26 Mayıs’ta yapılacak tanıtımda gösterecek. Son olarak şu an için tabletin satış fiyatı hakkında yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak Çinli şirkete yakın kaynaklar, cihazın 290-310 dolar arası bir fiyattan satılacağını düşünüyor.

Huawei Watch GT Pro 3 fiyatı ile gündemde