Galaxy Z Flip 4 yonga seti netleşiyor

Galaxy Z Flip

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon sektöründeki en önemli temsilcilerinden biri olan Z Flip serisinin sıradaki temsilcisi hakkında yeni bilgiler servis edildi.

Galaxy Z Flip 4 yonga seti netleşiyor. Katlanabilir akıllı telefon sektörünün tartışmasız lider ismi konumunda olan Samsung, Galaxy Z Flip serisinin yeni modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sızdırılan bilgilere göre, tanıtımına oldukça kısa bir zaman kaldığı tahmin edilen yeni katlanabilir akıllı telefon modeli, bu kez de kendini Geekbench testinde gösterdi.

Teste SM-F7221U koduyla katılan Samsung Galaxy Z Flip 4’ün en dikkat çeken yönü yonga seti oldu. Bildiğiniz üzere, dünyanın en popüler mobil işlemci şirketlerinden biri olan Qualcomm, geçtiğimiz saatlerde yeni yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1’i resmen tanıtmıştı.

Galaxy Z Flip 4 yonga seti

Amerikalı şirket tarafından tanıtılan yeni yonga seti, bir önceki modele göre %10 oranında performans artışı sağlarken, asıl gelişim verimlilik kısmında ortaya çıktı.

Galaxy Z Flip 4 yonga seti netleşiyor

Qualcomm tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni işlemci bir önceki modele göre %30 oranında daha az güç tüketimi sağlıyor. Peki bu bilgileri neden veriyoruz? Evet sizin de tahmin edebileceğiniz üzere, Geekbench testinde kendini gösteren Galaxy Z Flip 4’de Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti bulunuyor.

Galaxy Z Flip 4 yonga seti

Yonga seti haricinde bellek seviyesini de ifşa eden telefonda 8GB’lık bir RAM’in bulunduğu görüldü. Tabi gelebilecek farklı versiyonlarla bu belleğin 12 belki de 16GB’a kadar arttırılması mümkün.

Galaxy Z Flip 4 yonga seti

Son olarak Galaxy Z Flip 4’ün testten aldığı puanları da söylemeyi unutmayalım. Geekbench testine SM-F7221U koduyla katılan cihaz tek çekirdekli işlemci testinden 1277 puan, çoklu çekirdek testinden ise 3642 puan aldı.

Google Match arasında anlaşma sağlandı