Realme yeni akıllı telefonu için küresel tanıtıma hazırlanıyor

Realme 11 Pro+

Çinli teknoloji şirketi Realme bir süre önce Çin’de tanıttığı Realme 11 serisi için şimdi de küresel pazar hazırlıkları yapıyor.

Realme yeni akıllı telefonu için küresel tanıtıma hazırlanıyor. Kısa bir süre önce Çin’de Realme 11 serisini tanıtan Realme, şimdi bu serinin lansmanını küresel pazarlara genişletmeyi planlıyor. Marka, Realme 11 Pro+ modelinin Hindistan’da yaklaşan lansmanını duyurdu. Bu akıllı telefon şimdi FCC sertifikasyonunda görüldü ve cihazla ilgili önemli detayları ortaya çıkardı. Bu detayların, küresel modellerde de aynı olacağı bekleniyor.

realme 11 pro 5

FCC sertifikasyonuna göre, yakında piyasaya sürülecek Realme 11 Pro+ 5G (RMX3741) akıllı telefon, 2.435mAh kapasiteli çift hücreli bir batarya ile gelecek. Cihazın boyutları 161.6 × 73.9 × 8.7mm olacak ve yaklaşık 189 gram ağırlığında olacak. FCC sertifikasyonu diğer telefon özelliklerini açıklamasa da, Realme 11 Pro+ 5G’nin küresel versiyonunun Çin modeliyle aynı özelliklere sahip olması bekleniyor.

Realme 10 Pro 2

Realme yeni akıllı telefonu için küresel tanıtıma hazırlanıyor

Realme 11 Pro+ 5G, büyük bir 6.7 inç kavisli AMOLED ekrana sahip olacak ve bu ekran Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Octa-core MediaTek Dimensity 7050 işlemci ve Mali G68 GPU tarafından desteklenen bu akıllı telefon, 12GB’a kadar RAM ve 1TB’a kadar dahili depolama sunacak. Ayrıca, cihaz Android 13 işletim sistemi ve Realme UI 4.0 ile birlikte çalışacak.

Fotoğrafçılık özellikleri açısından, cihazda OIS desteğiyle birlikte 200MP Samsung ISOCELL HP3 sensör, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro sensör içeren bir üçlü arka kamera kurulumu bulunacak. Ön tarafta ise, özçekimler ve video görüşmeleri için 32MP bir kamera yer alacak. Cihazın 4.870mAh’lik batarya birimi, 100W hızlı şarj desteği sunacak.

Realme 10 Pro 2 1

Realme 11 Pro+ 5G’nin diğer özellikleri arasında USB Type-C bağlantı noktası, Dolby Atmos ses desteğiyle stereo hoparlörler ve ekranda parmak izi tarayıcısı bulunacak. Çift SIM desteği, 5G, WiFi 6 802.11ax, Bluetooth v5.2, NFC, GPS, GLONASS, Galileo ve BeiDou gibi çeşitli bağlantı seçeneklerini de içerecek. Realme yeni akıllı telefonu için küresel tanıtıma hazırlanıyor.

Samsung RAM üretimi için yeni pazarlar arıyor