Oppo’nun son hamlesi, Avrupalı teknoloji meraklılarını fazlasıyla korkuttu

Oppo Reno 8T 3

Çin’in en büyük teknoloji markalarından biri olan Oppo’nun Fransa ile başlayan geri çekilme politikasına Almanya’yı da ekleyebileceğinin anlaşılması teknoloji tutkunlarını fazlasıyla korkuttu.

Oppo’nun son hamlesi, Avrupalı teknoloji meraklılarını fazlasıyla korkuttu. Oppo’nun Almanya pazarındaki resmi web sitesini tamamen temizlemesi, şirketin Avrupa pazarından çekilme planlarına dair söylentilere yeni bir boyut kazandırdı. Şirket, Avrupa’da zor bir dönemden geçiyor ve kısa bir süre önce Almanya’daki resmi web sitesini silmiş gibi görünüyor.

oppo 1

Dünya genelinde akıllı telefon üreticileri arasında önemli bir yer kaplayan BBK Group, Oppo ve OnePlus’ın çatı şirketi, Avrupa pazarından çekilme olasılığını değerlendiriyor olabilir. Bu geri çekilmenin ilk aşaması, Fransa gibi görünüyor ve yakın gelecekte Almanya’nın da bu listeye eklenebileceği düşünülüyor.

Oppo Reno 8T

Oppo’nun son hamlesi, Avrupalı teknoloji meraklılarını fazlasıyla korkuttu

Almanya’daki resmi web sitesini tamamen temizleyen Oppo, hala devam eden YEFA Şampiyonlar Ligi ortaklığına dair bir reklam yayınlıyor. Ayrıca, ülkedeki mevcut Oppo cihazlarıyla ilgili soruları yanıtlayan bir Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümü de bulunuyor. Son dönemde yayılan söylentilere göre, şirketin Fransa pazarından 30 Haziran’da çekilme planları var.

Oppo Reno 8T

Daha önce, Oppo’nun yanı sıra OnePlus’ın da Avrupa pazarından çekileceği iddia edilmişti, ancak bu iddialar daha sonra resmi olarak yalanlanmıştı. Ancak, bu hala doğrulanmamış bir haber olduğu için, bilgilerin biraz temkinli bir şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. Konu hakkında yeni bilgiler geldikçe, bunları dikkatlice takip ediyor olacağız.

Samsung yeni güncellemeleri alacak telefonların listesi belli oldu