Realme X7 Special Version ortaya çıktı

realme x7 special

Realme X7 modeli için özel bir versiyon tasarlıyor. İşte Realme X7 Special Version ile ilgili detaylar.

Çin’in en genç akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme yeni nesil modelleri için kolları sıvadı. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa Realme bugün düzenleyeceği özel etkinlikle X7 ve X7 Pro modellerini tanıtacak.

Asıl sürpriz ise tanıtılacak olan 3. modelde diyebiliriz. Zira Realme’nin X7 serisine Snapdragon 860 yonga setiyle çalışan bir model daha ekleyeceği iddia ediliyor.

Aslında bu iddiaların hayli kuvvetli olduğu söylenebilir. Çünkü direkt olarak Realme tarafından hazırlanan görsel sızdırılmış durumda.

İşte Realme X7 Special Version!

Realme’nin bugün içinde tanıtması beklenilen modellerden birisi de Special Version. Çinli üretici bu cihazında SD 860 tabanlı bir yonga setine yer vermiş durumda. Dilerseniz sızdırılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Öte yandan Special Version tanıtılsa bile hangi pazarlarda satışa sunulacağı netleşmiş değil. Malum Hindistan pazarı için böyle üst seviye bir telefona gerek yok. Çünkü Realme Hindistan’da düşük fiyatlı modelleriyle pazara hükmediyor.

Dolayısıyla Realme X7 Special Version fiyat olarak Hindistanlı kullanıcıları biraz daha zorlayacaktır.

Tam olarak bu sebeplerden ötürü Realme’nin üst seviye modelini Avrupa pazarında satışa sunması biraz daha olası görünüyor. Elbette az önce de belirttiğimiz üzere henüz bu konuda net bir açıklama ya da rapor yok. Bekleyip göreceğiz.

Zenfone 7 ve 7 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri