Keanu Reeves Wolverine rolü hakkında konuştu

vı2

X-Men denildiğinde akla gelen ilk isim olan Wolverine Keanu Reeves tarafından canlandırılabilir. İşte konu ile ilgili detaylar.

X-Men denildiğinde akla gelen ilk süper kahraman Wolverine diyebiliriz. Wolverine ismi geçtiğinde ise akıllara düşen ilk oyuncu Hugh Jackman oluyor. Jackman yıllardır Wolverine karakterine hayat veriyordu. Pek çok filmde Wolverine olarak karşımıza çıkan Jackman, Logan filmiyle birlikte bu role veda etmişti.

Hali hazırda Wolverine için duyurulmuş yeni bir film yok. Zaten henüz bu karakterin geleceği de netleşmiş değil. Malum X-Men’in film hakları Disney’e geçti. Dolayısıyla Disney’in bu konuda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Keanu Reeves yeni Wolverine olabilir

Geçtiğimiz gün son dönemin popüler isimlerinden biri olan Keanu Reeves, Wolverine karakteri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Reeves yaptığı açıklamada hep Wolverine karakterini canlandırmak istediğini itiraf etti. Ünlü aktör bunun için geç olmadığı yönünde gelen yorumlara ise “artık çok geç” cevabını verdi.

Şunu dip not olarak hatırlatalım. Hugh Jackman 51, Keanu Reeves ise 55 yaşında. Yani Reeves’in dediği gibi artık Wolverine karakteri için geç kalınmış olabilir.

Çünkü bu saatten sonra Wolverine kılığına girecek olan ismin, uzun yıllar bu kahramanı taşıması gerekiyor. Zira hem Reeves, hem de Jackman artık bu rol için fazla yaşlılar.

Bakalım Disney önümüzdeki dönemde Wolverine rolünü kime verecek? Bekleyip göreceğiz.

Yeni Realme Watch işte böyle görünecek