Realme Watch S2 ChatGPT AI sesli asistan desteği ile geliyor

realme 1

Realme, iki yıllık bir aradan sonra giyilebilir ürün serisine geri dönüyor ve Realme Watch S2 30 Temmuz’da piyasaya sürüleceği söylentisi ile gündeme gelmişti ve şirket bu tarihi resmen doğruladı.

Realme’nin resmi web sitesi, yaklaşan Realme 13 Pro serisinin çıkış tarihini de açıkladı. Bu yeni akıllı telefonlar, 30 Temmuz 2024’te piyasaya sürülecek. Realme 13 Pro serisinin yanı sıra, Realme Watch S2 de aynı tarihte duyurulacak. Bu, orijinal Realme Watch S’nin halefidir ve tanıtım posteri yeni akıllı saatin bazı önemli özelliklerini ortaya koydu.

Realme Watch S2

Realme Watch S2, ChatGPT tarafından desteklenen bir AI sesli asistana sahip olacak. Dairesel bir ekrana sahip olan saatin, altın bir çerçeve ile çevrili olması ve bu tasarımın Realme 13 Pro serisindeki Monet Gold ile uyumlu olması bekleniyor. Ayrıca, sağ tarafta navigasyon ve diğer işlevler için iki düğme bulunuyor. Henüz teknik özellikler ve diğer ayrıntılar resmi olarak açıklanmasa da, Realme Watch S2’nin bir AMOLED panele sahip olması ve GPS desteği sunması bekleniyor.

Akıllı saat, geçen ay FCC veri tabanında RMW2401 model numarasıyla görüldü. Bu, dijital bir kurma kolunu ve metal bağlantı kayışını ortaya çıkardı. FCC ayrıca cihazı, 5W şarjı destekleyen 380mAh pil ile listeliyor. Şirket bu sefer akıllı saatin yalnızca bir çeşidini piyasaya sürebilir, ancak bu şu anda sadece bir spekülasyon. Çıkış tarihine yaklaştıkça daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.

Galaxy S25 Ultra farklı bir çerçeve tasarımına sahip olacak