Galaxy S25 Ultra farklı bir çerçeve tasarımına sahip olacak

ss2 1

Son günlerde Samsung telefonlarından Galaxy Z Flip6 ve Z Fold6 için bilgiler gelse de en çok merak edilenlerden biri Galaxy S25 serisi diyebiliriz. Seride yer alan Galaxy S25 Ultra için de önemli bilgiler geldi.

Samsung’a dair güvenilir kaynaklardan biri, Galaxy S25 Ultra’nın önemli bir tasarım yeniliği geçireceğini iddia ediyor. Samsung’un Galaxy S25 serisinde üç modelin tasarımını şimdiden tamamladığı söyleniyor. Özellikle S25 Ultra’nın, kullanımı kolaylaştırmak için asimetrik bir çerçeve tasarımına sahip olacağı belirtiliyor.

Galaxy S25 Ultra

Bu tasarımda, arka panelin kavramayı kolaylaştıracak şekilde daha yuvarlak, ön tarafın ise daha düz olması planlanıyor. Böylece çerçeveler daha ince görünecek, ancak bunun nasıl başarılacağına dair detaylar henüz net değil. Telefonun genişliği korunurken, yan çerçeveler genel olarak daha dar olacak. Bu değişiklikler, Haziran ayının sonlarında ortaya çıkan tasarım değişikliği söylentileriyle de örtüşüyor.

Bu yeni tasarım yaklaşımı, ergonomi açısından olumlu bir adım olabilir. Ancak, S24 Ultra’nın keskin köşelerinin ergonomi açısından asıl sorun olduğuna inanıyoruz. Bu köşeler, özellikle diğer 6,8 inç akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında, cihazı daha büyük ve hantal hissettirebiliyor. Her halükarda, bu tasarım değişikliği hoş bir yenilik gibi görünüyor ve yeni tasarımın ergonomi ve kullanım deneyimini nasıl etkileyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Space X’in Falcon9 roketi uzayda infilak etti