Realme Watch 2 piyasaya sürüldü

bbbbbb

Çinli şirket Realme Malezya’da yeni akıllı saati Realme Watch 2 ‘yi tanıttı ve tanıtılan yeni saat Apple Watch’a benziyor.

Watch 2, markanın geçen yıl piyasaya sürülen ve Realme Watch adlı ilk akıllı saatinin halefi. Realme daha önce iki modelle Watch S serisini piyasaya sürmüştü, ancak bu, birinci nesil Realme Watch gibi kare bir tasarım kullanan ilk model.

Realme Watch 2, teknik özellikler açısından 320 × 320 piksel çözünürlüğe sahip 1,4 inç dokunmatik IPS LCD ekrana sahip. Ekran ayrıca 600 nit parlaklığa sahiptir. Kullanıcıların aralarından seçim yapabileceği yüzden fazla harika saat yüzüyle birlikte geliyor ve buna yeni canlı izleme yüzleri dahildir. Saatin sağ tarafında kapasitif işlevler için tek bir düğme vardır. Saatin tamamı 38 g ağırlığında ve aynı zamanda IP68 su / toz direncine sahip.

polll

Yazılım gelince, saat, önceki modelde 14’ten astronomik bir yükseltme olan 90’dan fazla spor modu için destek getiriyor. Bazı spor modları arasında açık havada yürüyüş, basketbol, ​​yoga, kapalı alanda yürüyüş, açık havada koşu, kapalı alanda koşu, dinamik bisiklet, Yürüyüş, kriket, kürek, kuvvet antrenmanı ve eliptik bir makine bulunur. Yerleşik diğer özellikler arasında uyku ve stres izleme, kalp atış hızı ve SpO2 monitörleri bulunur. Saat ayrıca kullanıcının birkaç Realme akıllı cihazını ve cihazını doğrudan akıllı saatten kontrol etmesini sağlayan Akıllı AIoT kontrolünü de destekliyor.

Batarya ayrıca birinci nesil Realme Watch’ta 160mAh’den 315mAh’ye yükseltildi. Böylelikle kullanım tarzına bağlı olarak tek bir şarjla 12 güne kadar kullanım sıkabilirsiniz. Saat ayrıca Bluetooth 5.0 bağlantısını da destekliyor. Realme Watch 2, 55 $ tutarında makul bir fiyat etiketi taşıyor.

 

Huawei’ye bir darbe de Telecom Italia vuracak