Realme 9 Pro ile tanışmaya hazır mısınız?

realme 9 pro

4 Şubat 2022’de duyurulması planlanan Realme 9 Pro modeliyle ilgili detaylar sızdı. Ayrıntıları birlikte inceleyelim.

Realme 9 Pro ile tanışmaya hazır mısınız? Öncelikle 4 Şubat’ta Hindistan kullanıcılarıyla buluşacak olan Realme 9 Pro 6.5 inçlik Super AMOLED bir ekranla piyasaya sunulacak. Android 11 tabanlı bir Realme UI işletim sistemine sahip bu akıllı telefon 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 730 işlemci ve 8 GB RAM belleğe sahip. 128 GB hafızaya sahip olan Realme 9 Pro 256 GB’a kadar artırılabilir depolama hacmine sahip. Çift SIM kart desteğine sahip olan cihazın bir yuvası nano SIM diğeri ise hibrit nano SIM kart girişli olacak.

6.000 mAh’lik hızlı şarj desteğine sahip çok güçlü bir batarya ile rakiplerine gözdağı verecek olan Realme 9 Pro bu alanda şimdiden amiral gemilere bile rakip olacak vaziyette.

realme 9 pro 1

Telefonun arka yüzünde dörtlü bir kamera seti dikkatimizi çekiyor. Güçlü bataryası ile olduğu kadar harika kamera performansı ile rakiplerinin şimdiden dikkatini çeken Realme 9 Pro 108 MP’lik ana kamera , 8 MP’lik ikincil ultra geniş açılı kamera, 5 MP’lik üçüncül makro lens kamera ve 2 MP’lik dördüncül derinlik kamerası ile fotoğraf severlerin beğenisini kazanıyor.Telefonun ön yüzünde ise 2 li 16 MP’lik özçekim kamera seti var.

USB Type-C giriş soketine sahip bu cihazın 3.5 mm jaklı bir ses çıkışı mevcut. Ekranda bulunan parmak izi okuyucu optik özelliğe sahip. Hindistan kullanıcıları ile yaklaşık 250 Euro fiyat etiketiyle buluşacak bu telefonun Türkiye pazarına nasıl bir etiketle geleceği şimdiden merak konusu. Yerli pazara girer girmez stokları tüketmeye aday olan bu telefonu yerli kullanıcılar merakla bekliyor.

Samsung’un yeni monitörü görenleri şaşkına çeviriyor