Realme Watch tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri!

Realme Watch-2

Fiyat/performans ürünleriyle karşımıza çıkan Realme ilk akıllı saatini Realme Watch adı altında tanıttı. İşte saatin özellikleri.

Realme bu gün tanıtımını gerçekleştirdiği teknolojik cihazlara bir yenisini ekledi ve Realme Watch ismini verdiği yeni akıllı saatini duyurdu. Akıllı saat  320×320 çözünürlüğe sahip ve 380 nit parlaklık sunan 1.4 inç büyüklüğünde TFT LCD ekran ile geliyor. Saatin ekranı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Ekranın hemen alt kısmında şirket logosunu görüyoruz. Siyah, kırmızı, mavi ve zeytin yeşili olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle birlikte gelen saat iki farklı kayış varyantıyla satışa sunulacak.

Realme Watch 14 farklı spor modu ile birlikte geliyor. Realme Watch GPS özelliğine sahip olmadığından etkinlikleri telefon aracılığıyla takip edebiliyoruz. Bu modları şu şekilde sıralayabiliriz: Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Bisiklet, Spinning, Eliptik, Yoga, Kriket, Yürüyüş, Koşu, Badminton, Treadmill, Fitness ve Aeorobic Capacity. Bu modların dışında saatin kalp atış hızı takibi, kan-oksijen seviyesi takibi ve bildirim desteği, müzik uygulamasını kontrol etme, kamera uygulamasını kontrol etme, Instagram, Facebook, Whatshapp ve benzeri uygulamaları kontrol etme gibi farklı özellikleri bulunuyor. Saatin IP68 sertifikasının olduğunu ve suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu belirtelim.

Oyun canavarı X50 Pro Player Edition tanıtıldı!

Realme Watch

Akıllı saat 160 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip ve kalp atış hızı izlemesi açıkken saat 7 güne kadar kullanılabiliyor. Güç tasarrufu modu açıldığında bu süre 20 güne kadar uzayabiliyor. Saat Google’ın Wear OS işletim sistemi yerine şirketin kendi yazılımını kullanıyor.

İşte akıllı saatin satış fiyatı

Akıllı saatin önümüzdeki aylar içinde Türkiye’de satışa sunulacak. Realme Watch, Haziran ayının başında 50 dolar gibi uygun bir fiyatla Hindistan’da satışa sunulacak. Türkiye’deki tahmini satış fiyatı 499 TL olacak. Aşağıda Realme tarafından paylaşılan tanıtım fotoğrafları mevcut.

Realme Watch 5 Realme Watch 4 Realme Watch Realme Watch-2