Realme V13, 31 Mart’ta geliyor! İşte detaylar

Realme V13, 31 Mart'ta geliyor! İşte detaylar

Telefon üreticilerinin belirli pazarlara özel belirli modellere sahip olması alışılmadık bir durum değil. Realme’nin V serisi akıllı telefonları da buna bir örnek. Model sadece Çin’e özel. Şirket şimdi, önümüzdeki hafta Realme V13 olarak gelecek olan yeni bir modeli duyurmayı planlıyor.

Realme V13, Realme V15’ten iki ay sonra geliyor. Realme V15 ve Realme V11 5G’nin bir karışımı olarak adlandırılabilecek bir tasarıma sahip. Önde, önceki gibi bir delikli ekran bulunurken kamera muhafazası ile arka tarafı Realme V11 5G modeline benziyor.

Realme V13, 31 Mart'ta geliyor! İşte detaylar

Arsenal” adlı bir kullanıcı tarafından Weibo’da paylaşılan yukarıdaki poster, Realme V13’ün ekranın sol üst köşesinde bir deliğe sahip olduğunu gösteriyor. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı olduğunu görsek bile ekranın türünü tam olarak henüz bilmiyoruz. Ancak poster ekranın 90 Hz yenileme hızına sahip olduğunu söylüyor. Posterin ortaya koyduğu diğer ayrıntılar arasında 5G işlemci, 5000mAh pil kapasitesi ve 256GB depolama alanı yer alıyor. Ayrıca bir ses jakı ve altta bir USB-C bağlantı noktası var. Cihaz piyasaya mavi ve siyah renklerde sunulacak. Görüntüyü yayınlayan kaynağa göre, telefon Realme V5 ve Realme Q2 ile benzer özelliklere sahip. Kaynak, cihaz bir Dimensity 700 işlemciye sahip olacak. Ayrıca telefonun 8GB RAM’e ve 275 $ fiyat etiketine sahip olacağını da ekliyor. Cihaz 31 Mart’ta satışa çıkacak ve çevrimdışı olarak satılacak.

Yemeksepeti siber saldırı ile ilgili açıklama yaptı