Realme’den, babalar günü için özel hediye

Realme’den, babalar günü için özel hediye

Realme, Babalar Günü ’ne özel olarak Hepsiburada, Amazon, Trendyol, Gittigidiyor ve N11 satış kanallarından babalarına hediye almak isteyen evlatlar için ayrıcalıklar sunuyor.

Ülkemizde de büyük ilgi ile takip edilen;dünyanın en hızlı büyüme kaydeden teknoloji şirketi realme, Babalar Günü’ nü heyecanlandıran indirimlerle karşılıyor.

Amazon, Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor ve N11’den online olarak yararlanabilecek indirim fırsatlarını kapsayan ürünler, markanın son aylarda teknoloji tutkunlarının beğenisine sunduğu realme 6 serisi ve realme 5i.

Realme’den, babalar günü için özel hediye

Babalar Günü ’ne özel indirimlerle Amazon; Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor ve N11 online platformları aracılığı ile tüketici ile buluşan realme 6 (8+128 GB) 3.899 TL yerine 3.199 TL; realme 6 Pro (8+128 GB) 4.299 TL yerine 3.799 TL, realme 5i (4+64 GB) 2.999 TL yerine 2.499 TL fiyatıyla satışa sunulacak.

Realme Hakkında

realme, en iyi tasarım ve performansa sahip yüksek kaliteli akıllı telefonlar sağlamada uzmanlaşmış bir teknoloji markasıdır. Marka, 4 Mayıs 2018’de kurucusu Sky Li ve Madhav Sheth tarafından akıllı telefon sektöründe zengin deneyime sahip genç bir ekiple resmi olarak kuruldu.

Yüksek performans, modern tasarım; kaliteli hizmetler sunmaya ve akıllı telefonlardan daha fazlasını keşfetmeye kendini adayan realme; dünya genelinde realme 1, realme 2, realme 3, realme 2 Pro, realme 3 Pro;realme U1, realme C1, realme C2, realme 3i ve realme X’i içeren 10 ürünlük bir portföye sahip.

Counterpoint tarafından yapılan son ankete göre; realme akıllı telefon pazarının en hızlı büyüyen markası olurken, satışlar anlamında ise dünyanın en büyük 7’inci markası haline geldi.

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi