Realme televizyonu 43 inç olacak

Realme televizyonu

Birçok kullanıcının merakla beklediği Realme televizyonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketin bu televizyonu için bazı boyut detayları ortaya çıktı.

Dünya genelinde rekabet sadece akıllı telefon piyasasında değil ve Realme televizyonu genel rekabeti arttırıyor. Aynı zamanda televizyon üreticileri de kendi arasında çok sıkı bir rekabet içerisinde. Özellikle de Realme bu konudan çıtayı üst seviyelere çıkarıyor. Realme CEO’su Madhav Sheth tarafından yapılan tanıtım sayesinde az da olsa bilgi sahibi olabildik.

Realme sektör lideri olmak istiyor

BIS listelemesinde şirketin yeni çıkaracağı televizyonun hangi boyutlarda olduğu ortaya çıktı. Realme yeni televizyon modeli 43 inç olacak gibi görünüyor. Bu sayede filmlerden alınan keyif ve konfor artacak diyebiliriz.

Realme televizyonu yeni

Huawei, Honor, ve OnePlus gibi şirketler hangi televizyon modellerini çıkaracağını önceden belirtmişti. Şimdi ise Realme piyasaya çıkaracağı televizyonlar ile ilgili önemli bazı detaylar vermiş oldu. Elbette bunun şirketin kendi ağzından duymadık. Daha çok diğer platformlardan elde edilen bilgiler olduğunu söyleyebiliriz.

Realme 6i tanıtıldı! İşte en çok merak edilen özellikleri

Akıllı telefon piyasasında neredeyse bütün şirketler televizyon üreticiliği de yapmaya başladı. Huawei gibi kuruluşlar sadece akıllı telefon üreten şirketler olarak bilinirken aslında aynı zamanda oldukça donanımlı televizyonlar da piyasaya sunuyor. Böylece sadece tek bir alanda profesyonel hizmet vermek yerine birçok farklı sektörlere dahil oluyorlar. Sizler kullanıcı olarak bir televizyondan ne tür özellikler beklersiniz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.