Samsung’dan dikey televizyon: The Sero!

The Sero

Samsung alışılımışın dışına çıkarak dikey televizyonu The Sero ile karşımıza çıktı. Peki, Samsung The Sero özellikleri ile neler sunuyor?

Televizyon denilince aklımıza ilk olarak yatay 16:9 formatında bir ekran geliyor. Ancak Samsung bu tabuları kırmak için karşımıza diklemesine konumlandırılan televizyonu ile çıktı. Tasarım tutkunlarına hitap eden dikey televizyon Samsung The Sero, sunduğu özellikler ile bir TV’den fazlası olduğunu bizlere gösteriyor.

Samsung The Sero özellikleri neler?

Samsung’un dikey televizyonu isteğe göre yatay olarak da kullanılabiliyor. 43 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüğünde ekran ile gelen ve QLED ekran paneli teknolojisini barından bu televizyonda 60 watt gücünüde 4.1 ses sistemi yer alıyor.

Samsung Galaxy Fold ne zaman satışa sunulacak?

Samsung’un diğer televizyon modellerinde olduğu gibi bu modelde de bir işletim sistemi yer alıyor. Sesli asistan Bixby’i de barındıran dikey televizyon 1.600 dolardan satışa sunulacak. Tasarım ve şıklığa önem verenlere hitap edecek olan bu televizyonun henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

The Sero

Samsung ayrıca dikey televizyonunun yanında The Serif modelini de tanıttı. Minimalist yapısı ile açık ara piyasadaki diğer televizyonlardan göze daha fazla hitap eden The Serif’in henüz fiyatı açıklanmadı. Son olarak bu modellerin tüm kullanıcılara hitap etmediğini, tasarım ve premium’a önem verenlere yönelik olduğunu belirtelim.