Realme şimdi de robot süpürge üretimine başlıyor

Xiaomi, 204 $ fiyatıyla MIJIA 2C Robot Süpürge'yi piyasaya sürdü

Özellikle son birkaç yıldır robot süpürgelerin hayli popüler hale geldiklerini söyleyebiliriz. Görünen o ki robot süpürgeler tarafındaki üretici sayısı da günden güne artacak.

Realme şimdi de robot süpürge üretimine başlıyor. Genel olarak geliştirdiği akıllı telefonlarla tanıdığımız Realme, Çin’in en genç teknoloji şirketlerinden biri. Buna rağmen hızlı bir büyüme trendine giren Realme, kısa sürede farklı ürün kollarında da boy göstermeye başlamıştı.

Genele baktığımızda Realme logosu taşıyan akıllı telefonlar, tabletler, akıllı bileklikler ve akıllı saatler görmemiz muhtemel. Hatta Türkiye’de satılmıyor olsa da Realme imzası taşıyan laptop modellerinden bile bahsedebiliriz.

Realme şimdi ürün yelpazesini bir tık daha genişleterek robot süpürge üretimine de başlayacak.

Realme G1 isimli bir cihaz şirketin resmi web sitesinde görüldü

Realme şimdi de robot süpürge üretimine başlıyor

Robot süpürgeler özellikle son dönemde çok popüler oldu. Hatta pek çok Çinli teknoloji şirketi bu sektöre girerek başarılı pazar paylarına ulaştı. Kısa süre önce bazı yerli markalar da robot süpürge üretimine başlamıştı.

Şimdi de Realme ilk robot süpürgesi için geri sayıma geçmiş durumda. Çinli üreticiden yapılan açıklamaya göre ilk robot süpürge 30 Eylül’de tanıtılacak. İlk etapta Hindistan’da satışa sunulacak olan robot süpürgenin Avrupa ve Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise şimdilik netleşmiş değil.

Dip not olarak belirtelim. Robot süpürge pazarındaki üretici sayısı arttıkça fiyatlarda da belli çekilmeler olacaktır. En azından bizim düşüncemiz bu yönde.

BioNTech klinik çalışmaları hakkında bomba iddialar ortaya atıldı