Realme Q5 hızlı şarj ile gelecek

Realme Q5

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme’nin Q5 modeli piyasaya çıkmadan önce bazı detaylar ile gündeme geldi. Şirket yaklaşmakta olan modelin bazı özelliklerini açıkladı. İşte Realme Q5 serisi ile ilgili tüm detaylar.

Realme Q5 hızlı şarj ile gelecek. Realme Q5 serisi 20 Nisan’da Çin’de piyasaya sürülecek. Realme‘nin Weibo’daki bir gönderiyle yeni serinin 80W SuperDart şarjını destekleyeceği öğrenildi.

Şirketin önümüzdeki perşembe günü kaç tane Q5 serisi akıllı telefon çıkaracağı henüz açıklanmamış olsa da şirket Weibo gönderileri için kullandığından, dizinin bir vanilya Q5 içerdiği biliniyor. Bununla birlikte, normal Q5’in 80W şarjı destekleyip desteklemeyeceği veya yalnızca 80W hızlarda şarj olacağı söylenen Pro modeli olup olmayacağı henüz belli değil.

Realme Q5 hızlı şarj

Realme Q5 hızlı şarj ile gelecek

Realme’nin gönderisi ayrıca, altta USB bağlantı noktasının bir SIM kart yuvası, mikrofon ve hoparlörle çevrili olduğu, delikli bir ekranı paketleyen bir akıllı telefonun görüntüsünü de içeriyor.

Realme Q5 hızlı şarj

Akıllı telefonun sağ tarafında, gömülü bir parmak izi okuyucusu yok gibi görünen güç düğmesi yer alıyor. Bu nedenle ekran içi bir çözüm olacak yani telefon bir AMOLED panel ile gelecek.

Realme Q5 hızlı şarj

Realme 2010 yılında Çin’de ilk kez ortaya çıkışından bu yana milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Oppo’dan ayrılması sonrasında da marka giderek büyüdü ve Q serisi oldukça ses getirdi. Etkinliğe bir hafta kala, Realme’nin önümüzdeki günlerde Q5 serisi hakkında daha fazla bilgi vermesini heyecanla bekliyoruz.

Botnet ağı Emotet’in etkinliği bir ayda üç kat arttı