Realme Pad Mini etkileyici bir tasarımla geliyor!

realme

Geçtiğimiz günlerde NBTC sertifikası alan Realme Pad Mini’nin çizimleri ortaya çıktı. Yeni ortaya çıkan görüntüler tabletin tasarımını ortaya koyuyor.

Realme Pad Mini etkileyici bir tasarımla geliyor! Geçtiğimiz yıl tablet pazarında boy gösteren Realme’nin yeni modeli Realme Pad Mini ile ilgili detaylar geliyor.

Sızan görüntüler bize gümüş renkli bir Realme Pad Mini gösteriyor.  Tabletin arka tarafında bazı AI destekli özellikleri destekleyen 8MP kamera olduğunu görülüyor. Arka panelde ayrıca sağ alt köşede Realme logosu yer alıyor ve Pad Mini‘nin sağ taraftaki çerçevesinde açma/kapama tuşu yer alıyor.

Realme Pad Mini’nin ön yüzü henüz paylaşılmadı ancak kaynağa göre 8,7″ bir ekrana sahip olduğu iddia ediliyor. Ayrıca Camera FV-5 tarafından daha önce ortaya çıkarılan bir 5MP selfie atıcı da bulunuyor.

Realme Pad Mini etkileyici bir tasarımla geliyor!

Realme Pad Mini, Unisoc T616 SoC tarafından desteklenecek ve yerleşik 4 GB RAM ve 64 GB depolama ile gelecek. Ancak, Android 11 ile Geekbench’te görüldüğünden beri 3GB RAM modelinin de var olduğunu biliyoruz.

Realme Pad Mini1

Geçtiğimiz yıl çıkan Realme Pad’e göre yeni çıkacak Realme Pad Mini 7.100 mAh hücreden daha küçük olan 18W şarj desteğine sahip 6.400 mAh pil ile gelecek. Ancak, 7,6 mm’de arduvaz, normal Ped’den 0,7 mm daha kalın olacaktır.

NBTC, Realme Pad Mini‘nin bağlantıyı destekleyeceğini açıkladı, ancak muhtemelen yalnızca Wi-Fi modelini de alacağız.

Realme’den Pad Mini hakkında henüz bir açıklama yok, ancak önümüzdeki günlerde daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.

Facebook, Reels uygulaması hakkında ciddi adımlar atıyor