vivo V40 Pro’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

vivo V40 Pro

 vivo V40 Pro’nun ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Pro modeli, geçtiğimiz günlerde tanıtılan standart modelden oldukça farklı özelliklere sahip.

Yaklaşık bir ay önce resmi olarak tanıtılan vivo V40, önümüzdeki günlerde Hindistan’da da piyasaya sürülecek. Ancak telefon bu kez yalnız başına olmayacak. Çünkü bir süredir gündemde olan Pro modeli de lansmanını Hindistan’da yapacak. vivo, dün bir açıklama yaparak Hindistan’da gerçekleşecek bu etkinliğin 7 Ağustos’ta gerçekleşeceğini duyurdu. Böylece vivo V40 Pro’nun çıkış tarihi de kesinleşmiş oldu.

vivo V40 Pro’nun tanıtılmasına daha bir hafta olsa da şimdiden telefonun teknik özelliklerine dair önemli detaylar ortaya çıkmış durumda. Telefon, daha birkaç gün önce Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacağını doğruladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay tanıtılan standart model, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 3 yonga setini kullanıyordu. Yani anlayacağınız standart model ile Pro modeli arasında kayda değer bir fark olacak.

vivo V40 2

vivo V40 gibi V40 Pro da 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 80 W olacak. vivo, V40 Pro’nun bu batarya kapasitesine sahip en ince telefon olacağını söylüyor. En azından Hindistan’da.

Çift arka kamerayla gelen standart modelin aksine Pro modelinde üç arka kamera bulunuyor. 50 megapiksellik ana lens ile 50 megapiksellik geniş açılı lense bu kez bir de 2x optik zoom özelliğine sahip 50 megapiksellik telefoto kamera katılıyor. Telefonun selfie kamerası ise standart modelde olduğu gibi 50 megapiksel olacak.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir