Realme Narzo 60x resmen tanıtıldı

Realme Narzo 60x

Merakla beklenen GT5’i kısa süre önce piyasaya süren Realme, bugün de yeni akıllı telefonu Realme Narzo 60x’i ve kablosuz kulaklığı Buds T300’ü resmen tanıttı.

Çinli telefon üreticisi Realme son dönemde akıllı telefon pazarında geri planda kalmış olsa da aslında akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Piyasadaki en iyi akıllı telefonlardan biri olmaya aday olan Realme GT5’i geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtan şirket, bugün de Narzo serisinin en yeni üyesi olan Realme Narzo 60x’i resmi olarak tanıttı. Hindistan’da düzenlenen etkinlikte Narzo 60x’in yanı sıra şirketin yeni kablosuz kulaklığı Buds T300 de resmi olarak tanıtıldı.

Realme Narzo 60x, Dimensity 6100+ yonga setinden güç alıyor. Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 işletim sistemiyle çıkan telefonda bu yonga setine 128 GB dahili depolama alanı ve tercihe göre 4 ya da 6 GB RAM eşlik ediyor.

Narzo 60x, 6.72 inçlik LCD bir ekrana sahip. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 8 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi çift kamera karşılıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor.

Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu batarya 33 W hızlı şarj özelliğiyle geliyor. Bu sayede telefonun şarjı yüzde 1’den yüzde 50’ye 29 dakikada çıkıyor. Son olarak telefon 5G desteğiyle geliyor.

Realme Narzo 60x 2

Apple akıllı telefon pazarında Samsung’un önüne geçebilir