Realme Narzo 5i özellikleri belli oldu

realme 9 4g

Çinli teknoloji şirketi Realme’nin üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modeli, uygun fiyatlı bir cihaz arayanlar için iyi bir alternatif olabilir.

Realme Narzo 5i özellikleri belli oldu. Realme tarafından geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Narzo 50i modeli, özellikle bütçe dostu sınıfının önemli bir ismi olması sebebiyle son derece güzel geri bildirimler almıştı. Giriş segment seviyesinde olan bu telefon, mütevazi özelliklerini uygun fiyatıyla destekleyince, akıllı telefon kullanıcıları için güzel bir alternatif haline gelmişti.

Realme GT Neo 3T

Narzo 50i modelinin yakaladığı bu rüzgarı devam ettirmek isteyen Çinli teknoloji şirketi Realme ise, şu sıralar bu modelin Prime versiyonu üzerinde çalışıyor. Ünlü duyum kanalı @onleaks tarafından paylaşılan bilgilere göre, yeni model yeşil ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelecek.

Realme GT Neo 3T 2

Realme Narzo 5i özellikleri belli oldu

Narzo 50i Prime hakkında öğrenebildiğimiz bir diğer bilgi ise, telefonun 5.000mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacağı. Aynı duyum hesabı tarafından paylaşılan ve bu telefona ait olduğu iddia edilen görüntüde ise, telefonun arka yüzeyinde büyük bir kamera adasının var olmasına rağmen, burada yalnızca bir kamera bir de flaşın bulunduğu görülüyor.

Realme Q5i

Realme Narzo 50i Prime’ın ön yüzeyinde ise çentikli selfie kamerası tasarımı korunmuş. Yeni akıllı telefonun gücünü hangi işlemciden alacağı veya RAM, dahili depolama alanı gibi diğer donanımların nasıl şekillendiği şu an için bilinmiyor. Ancak Çinli şirkete yakın kaynaklar, bu yeni telefonla birlikte en az 2 yeni modelin daha önümüzdeki günlerde resmen tanıtılacağını belirtiyorlar.

Pixel Watch hakkında yeni detaylar ortaya çıktı