Realme GT5 Pro ekranıyla iddialı geliyor

Realme Gt5 Pro

Çok yakında resmen tanıtılacak olan Realme GT5 Pro ekranıyla oldukça iddialı geliyor. GT5 Pro, piyasadaki en parlak telefon ekranına sahip olacak.

Çinli telefon üreticisi Realme son dönemde akıllı telefon pazarında istediği kadar etkili olamıyor belki ama zaman zaman dikkat çekici telefonlar piyasaya sürmeye devam ediyor. Ağustos ayında piyasaya sürdüğü son amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT5 ile performans listelerinde üst sıralara oynayan şirket, çok yakında GT5’in daha da gelişmiş versiyonu olan GT5 Pro’yu da kullanıcılarla buluşturacak.

Merakla beklenen Realme GT5 Pro henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da Realme telefonla ilgili bazı kritik detayları daha şimdiden paylaşmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde telefonun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağını resmi olarak açıklayan Realme yönetimi, bu kez de telefonun ekran özelliklerine dair önemli bir detayı basın mensuplarıyla paylaştı. Realme’nin açıklamasına bakılırsa GT5 Pro ekranıyla oldukça iddialı olacak. Çünkü Realme, GT5 Pro’nun piyasadaki en parlak telefon ekranına sahip olacağını söylüyor.

Şirketin pazarlama müdürü tarafından yapılan açıklamaya göre Realme GT5 Pro’nun 3000 nit maksimum parlaklığa sahip ekranı, telefonu piyasadaki en parlak ekrana sahip akıllı telefon yapacak. Bu ekranın BOE tarafından üretileceği tahmin ediliyor. Hatırlarsanız BOE, Oppo ve OnePlus ile işbirliği yaparak 3000 nit parlaklığa sahip telefon ekranları üreteceğini açıklamıştı. Realme de Oppo ve OnePlus ile yanı grubun parçası olarak bu ekranlardan faydalanacak gibi görünüyor. Dahası bu ekranları telefonlarında kullanan ilk şirket de olacak gibi duruyor.

Realme GT5 Pro

iQOO 12 serisi resmen tanıtıldı