OnePlus Ace 3 performans testinde görüldü

OnePlus Ace 3 2

Yıl bitmeden piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Ace 3, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, son dönemde yeni telefon çıkarma sıklığını epey arttırmış durumda. Amiral gemisi akıllı telefonlarının yanı sıra artık katlanabilir telefonlar da çıkaran şirket, bunların yanı sıra bir de Ace serisiyle akıllı telefon pazarında varlık gösteriyor. Üstelik bu serinin yenilenme sıklığı artmış durumda. Ace 2 serisini ağustos ayında kullanıcılarla buluşturan OnePlus, daha şimdiden Ace 3 serisinin çıkışı için gün saymaya başlamış durumda. OnePlus Ace 3’ün bu hafta Geekbench performans testinde görülmesi, telefonun çıkışının çok da uzak olmadığını gösterdi.

OnePlus Ace 3’ün PJD110 model numarasıyla Geekbench veri tabanına eklenmesiyle birlikte, telefonun belli başlı teknik özellikleri de netlik kazanmış oldu. OnePlus’ın yeni telefonu, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Snapdragon 8 Gen 3 ise şirketin amiral gemisi telefonlarına saklanacak.

OnePlus Ace 3

Geekbench performans testine sokulan OnePlus Ace 3’te Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine 16 GB RAM eşlik ediyor. Telefon işletim sistemi olaraksa Android 13 işletim sistemini kullanıyor. Ace 3, 6.74 inçlik LTPO OLED bir ekrana sahip. 1240 x 2772 piksel çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz.

Her ne kadar Geekbench’te test edilen versiyon 16 GB RAM’e sahip olsa da telefonun 12 GB RAM’e sahip bir versiyonunun da olacağı söyleniyor. Öte yandan dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki seçenek sunulacak: 256 ya da 512 GB. Telefon 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu batarya 100 W hızlı şarj özelliğiyle gelecek. Son olarak telefonun arka tarafında üçlü bir arka kamera yer alacak. 50 megapiksellik ana lense 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik edecek.

iQOO 12 serisi resmen tanıtıldı