Realme GT2 Pro tanıtıldı!

realme gt2 pro

Realme tarafından dün gerçekleştirilen tanıtım organizasyonunda birçok yeni cihaz tanıtıldı. Bunların içerisinde en çok dikkat çekeni ise Realme GT2 Pro oldu.

Realme GT2 Pro tanıtıldı! Oppo’nun alt markalarından biri olan ancak her gün biraz daha bu bilgiyi unutturarak kendi başına oldukça iyi işler başaran Realme, dün yine çok önemli bir tanıtım organizasyonu düzenledi. Birbirinden farklı birçok kategoride yine birçok farklı akıllı cihaz tanıtımı yapan Realme’nin en çok dikkat çeken ürünlerinden biri ise GT2 Pro akıllı telefon modeli oldu.

Realme GT2 Pro

6,7 inç büyüklüğünde, QHD+ çözünürlüğünde bir AMOLED ekranla karşımıza çıkan cihazın ekranı Gorilla Glass Victus ile korunacak. Ayrıca ekranın 120Hz yenileme hızı sunacağını da belirtelim.

Realme GT2 Pro tanıtıldı!

Realme GT2 Pro’nun en dikkat çeken yönü ise hiç kuşkusuz işlemci seti. Gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacak olan bu cihaz, bu sayede kelimenin tam anlamıyla bir performans canavarına dönüşmeyi hedeflemiş.

Realme GT2 Pro

Arka yüzeyinde 2 adet 50MP’lik ana kamera bulunduran cihazın ön yüzeyinde ise 32MP’lik tek bir lens olacak. 8GB ve 12GB olmak üzere iki farklı bellek seçeneği ile satışa sunulacak olan telefonun depolama alanı seçenekleri ise 128GB, 256GB ve 512GB olarak açıklandı.

Realme GT2 Pro

Ayrıca telefonun 65W hızlı şarj desteğine sahip 5000mAh’lık bir bataryasının olduğunu ve 40 dakika içerisinde %100 şarja ulaştığını da belirtelim. Son olarak cihazın resmi satış fiyatlarını da açıklayan Realme, RAM ve depolama alanı seçeneklerine göre fiyatın 590 dolardan başlayacağını ve en üst paketin ise 700 dolara satılacağını duyurdu.

ViewSonic Elite oyun tutkunlarıyla buluşuyor