Realme GT Neo5 SE özellikleri netleşti

GT 2 Pro

Realme tarafından üretilen ve bir süredir sızıntılarla karşımıza çıkan GT Neo5 SE modeli bir kez daha duyumcuların hedefi haline geldi.

Realme GT Neo5 SE özellikleri netleşti. Realme GT Neo5 SE, 100W hızlı şarj ve yenilikçi batarya teknolojisi gibi gelişmiş özellikleriyle birlikte akıllı telefon pazarına girmeye hazır. Bu telefon özellikleri ve performansıyla, orta seviye akıllı telefon arayan müşteriler için bir oyun değiştirici olmaya aday.

Realme GT Neo 5

Sızıntılar sayesinde Digital Chat Station, Realme GT Neo5 SE‘nin 100W hızlı şarjı uygulayan ilk orta seviye cihazlardan biri olacağını açıkladı. Bu teknoloji, kullanıcıların cihazlarını önemli ölçüde daha hızlı şarj etmelerini sağlıyor. Telefon ayrıca “lityum bataryayı sıkıştıran” yeni bir teknolojiyi de entegre ediyor. Bu teknoloji hakkında ayrıntılar henüz açıklanmasa da, batarya verimliliğini ve performansını optimize etmek için benzersiz bir yaklaşım sunduğu anlaşılıyor.Realme GT Neo 5 Lite

 

Realme GT Neo5 SE özellikleri netleşti

Son söylentilere göre, telefonun ikinci nesil Snapdragon 7+ amiral gemisi yonga setine sahip olacağı ve Realme GT Neo5 SE’nin rakiplerini benchmark testlerinde aşacağı vaat ediliyor. 8GB bellekli Android 13 sisteminde çalışan cihaz, 1.5K OLED direkt ekranı destekliyor ve 2160Hz PWM karartma ve 120Hz yüksek yenileme hızı sunuyor. Realme GT Neo5 SE’nin kamera kurulumu, 64 megapiksel ana kamera (OV64M sensör), 8 megapiksel lens ve 2 megapiksel lens içeriyor.

realme gt2 pro

Özçekim tutkunları için, ön kamera 16 megapiksellik bir lensle donatılmış ve bu kurulum net fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. Geekbench ML benchmark web sitesi, Realme GT Neo5 SE için 390 puan kaydetti ve cihazın etkileyici performansını vurguladı. Bu puan, Dimensity 8200’den daha yüksek ve hatta Dimensity 9000 ile karşılaştırılabilir seviyede. Realme GT Neo5 SE (model RMX3700), yenilikçi özellikler ve yüksek performans özelliklerinin güçlü bir kombinasyonunu kullanıcılara sunmak üzere Nisan ayının başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Realme GT Neo5 SE özellikleri netleşti.

iPhone 15 Pro Max özellikleri hakkında yeni iddialar!