iPhone 15 Pro Max özellikleri hakkında yeni iddialar!

iOS 15, iPhone kamerasında Gece Modunu devre dışı bırakmanıza izin verecek

Bu yıl karşımıza çıkacak olan iPhone 15 ailesi hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İddiaların sahibi ise oldukça güvenilir bir kaynak.

iPhone 15 Pro Max özellikleri hakkında yeni iddialar! Akıllı telefon dünyası, iPhone 15 ailesine odaklandı. Her sene yeni nesliyle karşımıza çıkan iPhone, bu sene de 15. nesli ile tüketicilerin karşısına çıkacak. Telefonların tanıtılmasına henüz uzun bir zaman olmasına karşın teknoloji meraklıları, iPhone 15 ailesinin özelliklerini merak etmeye başladı bile. Her ne kadar elimizde bu konuya dair çok fazla veri olmasa da bazı önemli iddialar mevcut.

iPhone fiyatlarında artış

iPhone 15 Pro Max özellikleri hakkında yeni iddialar!

Söz konusu iddiaların sahibi ise ünlü analist Ice Universe. Twitter hesabından bazı paylaşımlar yapan Ice Universe, iPhone 15 Pro Max modelinin gelmiş geçmiş en ince çerçeveli iPhone olacağını iddia ediyor.

iPhone 15 Ultra

Buna göre bir önceki modelde 2.17 mm olan bu kalınlığın 1.55 mm’ye düşmesi bekleniyor. Ünlü analistin yorumlarına göre telefonda fiziksel güç butonu ve ses açma kapama tuşları da tarihe karışıyor. Yeni nesille beraber kullanıcıları tamamen dokunmatik güç ve ses butonları bekliyor.

iOS 15, Apple Health uygulama verilerini doktorlara aktaracak

Ancak gelen bilgiler, düz versiyonu yani iPhone 15’i satın almayı düşünenleri biraz üzebilir. Zira bazı iddialar iPhone 15’in bu özelliklerden yoksun şekilde satışa çıkabileceği yönünde. Şimdilik elimizdeki bilgiler bunlardan ibaret. Telefonlar hakkında başka bilgileri gelirse sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. iPhone 15 Pro Max özellikleri hakkında yeni iddialar!

Uzaylı olduklarını iddia eden insanlara psikolog yorumu!