Realme GT Neo 5 SE özellikleri bir kez daha sızdırıldı

realme 10 pro

Çinli akıllı telefon modellerini takip edenlerin büyük bir heyecanla bekledikleri Realme GT Neo 5 SE, bir kez daha sızıntılarıyla gündeme geldi.

Realme GT Neo 5 SE özellikleri bir kez daha sızdırıldı. OnePlus, Çin pazarında OnePlus Ace 2V adında yeni bir telefon çıkardı ve bu cihazın küresel pazarda OnePlus Nord 3 olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. 2V, Çin pazarında Nisan ayında Snapdragon 7 Plus Gen 1 işlemciye sahip ilk telefon olan Realme GT Neo 5 SE ile rekabet edecek. Çinli bir sızıntı uzmanı, GT Neo 5 SE’nin sızdırılan özelliklerini paylaştı.

Realme 10 Pro 2 1

Sızıntı, Realme GT Neo 5 SE’nin 1,5K çözünürlük sunan 6,74 inç Tianma T7+ OLED ekranı, 144Hz yenileme hızı ve 2160Hz PWM karartma sunan bir cihaz olduğunu ortaya koydu. Cihaz, alüminyum alaşım orta çerçeve ve ön ve arka tarafta Gorilla Glass koruması ile donatılmış olacak.

realme

Realme GT Neo 5 SE özellikleri bir kez daha sızdırıldı

Yakında gelecek olan SM7475 Qualcomm yongası, Snapdragon 7+ Gen 1 olarak adlandırılabilir ve bu yonga seti büyük ihtimalle Realme GT Neo 5 SE’yi güçlendirecek. Cihaz, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama ile donatılmış olacak. Ayrıca bu telefon 5,500 mAh batarya ve 100W şarj kapasitesi sunacak.

Realme 10 Pro+

GT Neo 5 SE’nin ön yüzünde, 16 megapiksel Samsung S5K3P9 selfie kamerası yer alacak. Cihazın arka panelinde OIS destekli 64 megapiksel OmniVision OV64M ana kamera ve 8 megapiksel OV08A10 ultra geniş açılı lens bulunacak. Diğer raporlar ise cihazın arka kamerasının 2 megapiksel makro kamera ile donatılacağını iddia ediyor. GT Neo 5 SE, x ekseni lineer motor, NFC, IR vericisi ve ekran altı parmak izi tarayıcısı gibi diğer özelliklere de sahip olacak. Realme GT Neo 5 SE özellikleri bir kez daha sızdırıldı.

YouTube’daki yapay zeka videoları virüs saçıyor