Realme GT Neo 5 özellikleri kesinleşti!

Realme GT Neo, Realme X7 Max 5G olarak yeniden markalaşarak geliyor

Realme tarafından yakın bir zamanda tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon modeli GT Neo 5, Geekbench testiyle karşımıza çıktı.

Realme GT Neo 5 özellikleri kesinleşti! Çinli teknoloji şirketi Realme’nin birçok akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. Son derece başarılı bir yılı geride bırakan şirket, 2023 yılında da aynı performansını sürdürebilmek için, elinden gelenin fazlasını yapıyor. Şirketin bu kapsamda üzerinde çalıştığı modellerden biri de GT Neo 5 modeli.

GT Neo 3

Birçok duyum hesabı tarafından yapılan paylaşımlara göre Realme GT Neo 5 modeli önümüzdeki ay Barselona’da gerçekleşecek olan MWC’de gün yüzüne çıkacak. Tabi telefonun muhtemel çıkış tarihi bu kadar yakın olunca, yeni sızıntılar da kaçınılmaz hale geliyor. Ortaya çıkan son bilgiler ise Geekbench testinden.

Realme GT Neo 3T 2

Realme GT Neo 5 özellikleri kesinleşti!

Ünlü performans platformunda boy gösteren Realme GT Neo 5, tek çekirdek testinden 1279 puan, çoklu çekirdek testinden ise 3902 puan almayı başardı. Gerek bu testlerden gerekse de daha önce sızdırılan bilgilerden öğrendiğimiz kadarıyla, Realme GT Neo 5 gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak. 16GB’a kadar RAM desteği sunacağı belirtilen telefonun aynı zamanda 512GB’a kadar da dahili depolama alanı seçenekleriyle karşımıza çıkması bekleniyor.

Realme GT Neo 3T

Arka yüzeyinde 50MP + 8MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip olması beklenen telefonun ön yüzeyinde ise 16MP’lik bir lens olacak. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alacağı öğrenilen telefonun aynı zamanda 240W hızlı şarj desteği sunacağını da belirtelim.

Netflix 2023 filmlerini bomba gibi bir videoyla tanıttı