Justin Bieber yeni albümünü müjdeledi!

Justin Bieber yeni albümünü müjdeledi!

Justin Bieber yeni albümü Justice’i duyurdu. Albüm Bieber’in 2020 şarkıları “Holy” (Chance the Rapper düeti), “Lonely” (benny blanco düeti) ve “Herkes” i içerecek.

Kariyerine çok küçük yaşlarda başlayan Justin Bieber yeni albümünün müjdesini verdi. Bieber yeni albümü için, “Bu bozuk gezegende çok fazla yanlışın olduğu bir zamanda, hepimiz insanlık için şifa ve adalet istiyoruz” dedi. “Bu albümü oluştururken amacım rahatlık sağlayacak müzikler yapmak; insanların kendilerini daha az yalnız hissetmeleri için bağ kurabilecekleri ve bağlanabilecekleri şarkılar yapmak. ” şeklinde konuştu. “Acı ve adaletsizlik, insanları çaresiz hissettirebilir. Müzik, birbirimize yalnız olmadığımızı hatırlatmanın harika bir yoludur. Müzik, birbiriyle ilişki kurmanın ve birbiriyle bağlantı kurmanın bir yolu olabilir. Müzik yaparak adaletsizliği basitçe çözemeyeceğimi biliyorum, ama hepimiz bu gezegene ve birbirimize hizmet etmek için yeteneklerimizi kullanarak üzerimize düşeni yaparsak, birleşmeye çok daha yakın olabiliriz. Bu benim küçük rolüm. Benim bölümüm. İyileşmeye devam edebilmek için adaletin neye benzediğiyle ilgili konuşmaya devam etmek istiyorum. ”

Justin Bieber yeni albümünü müjdeledi!

Bieber’ın yeni albümü Justice şu anda siparişe açık. Albüm, geçen yıl Eylül ayında Chance the Rapper ile birlikte çıkardığı “Holy” şarkısının yanı sıra Benny Blanco ile birlikte “Lonely” ve 1 Ocak 2021’de Bieber tarafından yayımlanan “Herkes” adlı single’ı içerecek. Başarılı şarkıcı 14 Mart’ta yapılması planlanan 2021 Grammy’de En İyi Pop Vokal Albümü için aday gösterildi. Bieber ayrıca “Yummy” şarkısı için En İyi Pop Solo Performansı, Quavo’nun yer aldığı “Intentions” için En İyi Pop İkili / Grup Performansı ve Dan + Shay ile “10,000 Saat” için En İyi Country İkili / Grup Performansı için aday.