Realme GT 3 özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor!

Realme GT Neo 3T 2

Çinli teknoloji devi Realme, uzun bir süredir sızıntılara konu olan yeni akıllı telefon modelini yani Realme GT 3’ü resmen tanıttı.

Realme GT 3 özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor! Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) birçok teknolojik ürün tanıtıldı. İlk iki gün boyunca çeşitli akıllı telefon modelleri lanse edilirken, Realme’nin yeni cihazı, yani Realme GT 3, 240W hızlı şarj özelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Realme GT 3, şarj süresinin sadece dokuz buçuk dakika olduğu 4.600 mAh pil özelliğiyle pazardaki en hızlı şarj edilebilen akıllı telefonlardan biri olma özelliği taşıyor.

Realme GT Neo 3T

Realme GT 3, aslında yeniden adlandırılmış bir Realme GT Neo 5 modeli. Telefonun ilginç tasarımı ve RGB aydınlatmasıyla ilgili olarak, ünlü Nothing Phone 1’in aksine, arka kısmın tamamını kaplamıyor. Arka taraftaki aydınlatma sadece kameraların sağında küçük bir kare içinde yer alıyor. Bu aydınlatma, bildirim ışığı olarak kullanılabilir ve pilin düşük olduğunda uyarı verir.

GT 2 Pro

Realme GT 3 özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor!

Ayrıca Realme GT 3’ün teknik özellikleri oldukça standart. Telefon 6,74 inç 144Hz OLED ekrana sahip. Bu ekran 2772 x 1240 piksel çözünürlük, %100 DCI-P3 kapsama alanı ve 1500Hz dokunmatik örnekleme oranına sahip. Telefon, Qualcomm’un geçen yılın Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti tarafından destekleniyor. İşlemci, en fazla 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile eşleştirilmiş. Güvenlik için ekranda parmak izi sensörü mevcut.

realme gt2 pro 2

Telefonun kamera departmanı oldukça sıradan. 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro çekim kamerası ile birlikte sunuluyor. Özçekim yapmak için, ekranın üst ortasında yer alan merkezi bir deliğin içinde 16 MP Samsung sensör bulunuyor. Ayrıca, ısı dağıtımı için bir buhar odası ve çok katmanlı grafit gibi 8 bileşenli bir soğutma çözümüne sahip.

Realme GT 3, Beyaz, Siyah ve Mor olmak üzere üç farklı renkte sunulacak. Beş depolama konfigürasyonunda satılacak olan telefonun fiyatları henüz açıklanmadı, ancak şirket yalnızca baz modelin fiyatını 649 dolar olarak duyurdu. Satış tarihi ve piyasaya sunulacak diğer detaylar ise yakında açıklanacaktır. Realme GT 3 özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor!

Windows 11 Moment 2 güncellemesi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor