Realme Book, Windows 11’i destekleyecek!

Realme Book, Windows 11'i desteklediğini doğruladı

Realme, ürün yelpazesini dizüstü bilgisayarlar ve tabletler de dahil olmak üzere yeni kategorilere genişletmeye hazırlanıyor. Çin merkezli marka, yakında şirketin ilk dizüstü bilgisayarı olan Realme Book cihazını piyasaya sürmeye hazır. İyi haber ise bu bilgisayarın yeni işletim sistemi Windows 11’i de destekleyecek olması.

Bugün şirketten gelen yeni bir tweet, markanın ilk dizüstü bilgisayarının Windows 11 ile geleceğini doğruladı. Ancak Realme Book‘un kutudan çıktığı gibi Windows 11′e sahip olup olmayacağı henüz belli değil, fakat işletim sistemini destekleyeceği net olarak onaylandı. Windows işletim sisteminin en son sürümüyle uyumlu bir deneyim elde edebileceksiniz. Dizüstü bilgisayar, Windows 11 işletim sistemi ile önceden yüklenmiş olarak gelmese bile, Microsoft’u yeni nesil işletim sistemine erişim sağlayan ilk cihazlardan biri olacak.

Realme Book, Windows 11'i desteklediğini doğruladı

Realme Book‘un Hindistan’da Diwali civarında resmi hale gelmesi bekleniyor. Buna göre dizüstü bilgisayar önce Windows 10 ile kurulup daha sonra Windows 11 işletim sistemine güncellenebilir. Şu anda Realme markasının ilk dizüstü bilgisayarı hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak şirket tasarım ilhamını Apple’ın MacBook Air’inden almış. Önümüzdeki haftalarda cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. Realme Book piyasaya sürüldüğünde, Hindistan pazarında Xiaomi ve alt markası Redmi tarafından piyasaya sürülen dizüstü bilgisayarlarla rekabet edecek. Fiyatının da uygun olması bekleniyor. Windows 11 işletim sisteminin en önemli özelliklerinden biri, artık Amazon’un Appstore’undan indirilebilen Android uygulamalarını yerel olarak çalıştırabilmesi. Microsoft ise Windows 11’in resmi yayın tarihini genel olarak onaylamadı.

Haziran sonu kazandıran ve kaybettiren kripto paralar bakın hangileri oldu (21 – 28 Haziran)